Pages

torstai 17. heinäkuuta 2014

On ollut ihania kesäpäiviä. Niin ihania että ihan ahdistaa mennä huomenna töihin,varsinkin kun seuraava vapaapäivä on vasta ensi viikon tiistaina. Huh. Mutta ollaan kyllä nautittu ja otettu kaikki irti näistä epäsäännöllisistä vapaistani! Eilen kävi ystäviä kylässä,oli sadetta mutta lopulta aurinkoa ja oli mansikkaleivoksia ja hyvää tekevää höpöttelyä,ulkoleikkejä ja sulkapallon pelaamista - olen siinä aika huono mutta se oli superhauskaa! Tänään oltiin pikkusiskoni kanssa koko päivä - käytiin Kankaisten Marjatilalla ihailemassa eläimiä (noi possut!),leikkimässä ja tietenkin keräämässä mansikoita. Viisi ja puoli kiloa kannettiin kotiin eikä sen keräämisessä mennyt edes kauaa,ehkä puoli tuntia. Osa on pakkasessa,aika iso osa masussa:) Kotiin tuli iso kasa nälkäisiä tyttöjä ja ruoan jälkeen herkuteltiin itsetehdyllä jäätelöllä,marjoilla ja Lidlin valmiilla browniella. Oi nam. Ja sitten pelattiin lisää sulkapalloa! Hahhahhaa,olen ihan koukussa siihen! Pelattiin siskon kanssa yli kaksi tuntia samalla kun Peppi ja Elli leikkivät ulkona ja nyt on paikat jumissa. Mutta hauskaa oli - ja ilmeisesti aika kovat pelit kun saatiin kaksi palloa rikki ja toinen mailoistakin:) 
Mutta nyt nukkumaan - hyvää yötä ja erityisen kivaa viikonloppua myös! 

***

We have had lovely summer days. So lovely that I'm bothered  to go to work tomorrow,especially when my next day off is on next Tuesday. Oh. But we've enjoyed and taken all out from my free days! Yesterday we had some friends visiting,rain but later sunshine,strawberry cakes and good-making talks,playing outside and also playing badminton - I'm not so good at it but it was super fun! Today my little sister was with us all day - we visited one nice berry farm to admire some animals (oh those piggies!),to play and of course to pick some strawberries. We carried five and a half kilos home and it didn't took us long to pick them,maybe half an hour. Part of that is in the freezer,quite a big part in our bellies:) Lot's of hungry girls came home and after dinner we feasted with homemade ice cream,berries and a brownie from Lidl. Oh yum. And then we played more badminton! Hahhahaa,I'm hooked on it! We played over two hours with my sister while Peppi and Elli played outside and now I'm sore all over. But it was so fun - and apparently we had quite a game as we broke two balls and even the other racket:) 
But now to sleep - good night and especially nice weekend to you all!

12 kommenttia :

 1. Voi possut, todellakin! Sydän sulaa köllöttelijöitä katsellessa.

  VastaaPoista
 2. Kaarlon karkkibazaarri on mahtava! Ja nuo possut, oi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo,hain sieltä jätskit tytöille,kiva oli basaari!

   Poista
 3. summer days and strawberries!!

  VastaaPoista
 4. MÄ en kestä noita possuja - maailman suloisin näky! Meidän on lukuisia kertoja pitänyt poiketa tuonne Kankaisten tilalle, eikös siellä ole kahvilakin, mutta aina on vaan ajettu ohi. Nyt sain uutta puhtia kääntää auton nokka sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Ihania:) Ja joo,on myös kiva kahvila ja myymälä missä kaikki ihania herkkuja. Kannattaa poiketa!

   Poista
 5. so many strawberries!
  little piggies are so sweet and the little kitten :)
  have a good week!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! Piggies and kittens and strawberries are always nice,I think:)

   Poista
 6. tykkään tykkään tykkään näistä kuvistasi! nuo possut!

  VastaaPoista