Pages

tiistai 5. elokuuta 2014

* * * * * *

 Piteneviä varjoja ja kultaiseksi muuttuva valo. Iltakävelyitä hämärtyvissä illoissa ja iltauintejakin hikisten työpäivien jälkeen. Kuumia päiviä ja varjojen etsimistä. Paljon jäätelöä ja pirtelöitä ja halpoja herneitä torilta. Pelloilla liian nopeasti kypsyvä vilja ja puissa jo pienet omenat. Sellaista näinä päivinä. Ihanaa mutta hieman haikeaa samaan aikaan. Haikeutta lisää vähän se,että ensi viikolla hyvästellään tämä ihana evakko-kotimme ja muutetaan takaisin omaan kotiin,remontin keskelle. Olohuoneessa ja makuuhuoneessa on jo lattiat ja seiniä tehdään juuri,mutta esimerkiksi keittiö on vielä aivan kesken. Vähän siis ahdistaa vaikka tavallaan onkin kiva palata omaan kotiin. Täällä asuminen on tuntunut välillä pitkältä lomalta..pitkältä,ihanalta lomalta. Vaan loppuuhan ne lomatkin aina joskus..:)

Long shadows and light turning into gold. Evening walks in darkening nights and evening swims too,after sweaty days at work. Hot days and searching of shadows. Lot's of ice-cream and smoothies and cheap peas from the market square. Grain ripening too fast in the fields and already small apples in apple trees. That kind of things here on these days. Lovely but melancholic at the same time. And also,we are saying goodbyes to this lovely evacuee-home next week and we'll move back to our own home (which is still in the middle of renovation) and it adds bit more melancholy. There's already floors in our living room and in our bedroom and the walls are being done right now,but for example the kitchen is still unfinished. So I'm feeling bit distressed although,in a way it's nice to go back to our own home. Living here has sometimes felt like a long vacation..long,lovely vacation. But vacations will always end,sooner or later..:)

14 kommenttia :

 1. The kitten curled into a box!! Oh, the sweetest thing! Your blog has become my favorite! Love how you capture so much beauty and joy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhh,thank you very much! So happy to hear that! :) And oh,those kittens are just too sweet and funny little things! Wish I could capture all those funny moments..:)

   Poista
 2. Noi kisut laatikossa!

  En tiennytkään että olette vielä evakossa. Teillä taisi ollakin isompi remppa kuin ymmärsin. Onnea kotiinpaluuseen kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä!! Tai tuossa on yksi ja sama kissa mutta välillä ne on kaikki omissa pienissä laatikoissaan..joka paikkaan pitää ängetä sisään:)
   Ja juu,olihan tässä vaikka mitä..olohuoneessa suurin vahinko mutta koska olkkari ja makkari sama tilaa ja samat lattiat niin ne meni molemmat uusiksi. Ja keittiö myös,siellä pitää vaihtaa vesipiste ja samalla puhkaistiin yksi seinäkin kun kerta kaapitkin piti siirtää ym. Kaikkea ei siis olisi pitänyt tehdä mutta ne on olleet suunnitelmissa varmaan muutosta asti ja tässä samallahan ne nyt sitten tekee..:)

   Poista
 3. Ihana pikku pyöräilijä siellä:) Ja kissa laatikossa, suloista. Odotan innolla kuvia rempatusta kodista. Kristiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih,kiitos! Minäkin odotan millainen tuosta kodista tulee..aivan erilainen kuin mitä oli ja aivan erilainen kuin mitä olisi jossain unelmien kodissani mutta kuitenkin kiva ja hyvä:)

   Poista
 4. The first kitten looks so peaceful on the windowsill :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes,I think he was..:) They're so funny when they just sleep where ever they just happen to be:)

   Poista
 5. En ole ennen kommentoinut, mutta nyt liippaa niin läheltä omaa elämää, että pakko sanoa että sulla on ihailtava asenne! Me myös olemme putkivuodon aiheuttamaa kosteusvaurioremonttia evakossa ja mä olen stressannut itseni kipeäksi. Evakkoa on edessä vielä viikkoja joten täytyy ottaa opiksi sun asenteesta :) Meillä oma koti on ihanampi kuin evakkokoti mutta on tässäkin puolensa :)

  Samanlaista rattiakin pyörittelee meidän rattaissaistuja :)

  Blogiasi vielä kehun, tykkään kovin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,kiva kun nyt kommentoit!! Ja onpa kyllä samanlainen tilanne - meilläkin vanhat putket pettivät ja vuotivat olkkarin lattian alla ja melkein koko asuinkerros meni samassa rytäkässä uusiksi. Ehkä en stressaa siksi että en ole itse joutunut tekemään juuri mitään,mies ja apurit siellä ovat riehuneet...:) Lattiaa kävin repimässä ja tyhjentämässä kaikki huoneet ja hyllyt ym,mutta siihen se jäikin.Ja vaikka epäonnea on ollut tässä viime aikoina aika paljon,olen huomannut että asioilla on tapana järjestyä. Javbaikka rahaakaan ei nyt ole mihinkään mega-super-remontteihin,tulee kodista kuitenkin paljon kivempi kuin mitä se oli ja mitä ajattelin. Että ihan mukavaa toisaalta palata sinne,uusiin nurkkiin:)

   Tuo ratti on kyllä paras! Jo hajonnutkin kovassa käytössä..:)

   Poista
 6. Voimia kovasti paluumuuttoon ♥
  ja kiitos taas aivan ihanista kuvahetkistä täällä luonasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle! Aika hektistä on tämä arki nyt,en ole juuri puikkoihin ehtinyt tarttumaan..mutta yritän saada lämmittimet pian valmiiksi!

   Poista
 7. Istun tässä sohvalla ja vähän väliä käännän näyttöä vieressä istuvaa puolisoa kohti. Tämän merkinnän kohdalla kommentoin puolisolle seuraavasti:

  "Katso, hän on laatikossa."

  "Sitten hän on tuolla ruohikossa."

  "Sitten hän on taas laatikossa."

  "Ja tässä hänen ystävänsä on häntä pörheänä."

  Kiitos kissakuvista siis, virkistivät iltaamme. Hymyilemme täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa,nyt minä hymyilen täällä! :)) Nuo kissat ovat kyllä niin mahtavia,ihanaa päästä seuramaan niitä ja niiden touhuja. Joka päivä saa nauraa:) Vaan itku tulee reilun viikon päästä kun 12 viikkoa tulee täyteen ja ne muuttavat uusin koteihin..ihan kamalaa luopua niistä..:((( Sen takia yritän nyt kuvata niitä mahdollisimman paljon ja painaa kaiken mieleen ja laittaa tännekin muistoksi monta kuvaa.

   Poista