Pages

tiistai 19. elokuuta 2014

Hei taas! Omassa kodissa ollaan ja huh,täällä on kaaos! Ei ole keittiötä eikä oikein eteistäkään mutta sitäkin enemmän tavarakasoja ja muuttolaatikoita joka puolella. Olohuoneessa on pieni keittiö-nurkkaus missä on jääkaappi,mikro,vedenkeitin,tehosekoitin ja kahvikeitin. Ja iso kasa kertakäyttöastioita. Huomenna haetaan loput tavarat evakko-kodista,siivotaan siellä ja sanotaan sille hei hei. Nämäkin kuvat ovat vielä sieltä - onnistuin jo hukkaamaan muistikortinlukijani joten uudet kuvat pysyvät nyt toistaiseksi kamerassa..:) 
 Mukavaa viikon jatkoa teille!

**

Hi again! We're back in our own home and oh what a chaos it is in here! No kitchen and no hallway either but even more piles of stuff and moving boxes everywhere. There is a little kitchen corner in our living room where is a fridge,a microwave oven,an electric kettle,a blender and a coffee maker. And a big pile of disposable tableware. Tomorrow we're getting the rest of our stuff from the evacuee-home,clean it and say goodbyes to it. These pictures are still from there - I already managed to lose my memory card reader so all the new pictures are in the camera for now..:)
Hope you're having a nice week!

4 kommenttia :

 1. Tsemppiä remontin keskelle! Ja kiitos ihanasta blogista, tämä on uusi suosikkini! Siksikin tämä on kiva, että näen tuttuja paikkoja ja maisemia sinun kamerasi läpi, asun itse Iittalassa :) Kissanpentu on ylisöpö!! .Anni

  VastaaPoista
 2. Voimia remontin keskelle. :) Olen vähän kateellinenkin kun me ollaan yhä evakossa, mun blogista näkeekin pienen vilauksen miltä meillä nyt näyttää, ei lattioita ja letkuja ja kuivureita joka puolella, keittiö on purettu kuukausia sitten ja me asuttiin siellä puretun keittiön kanssa aika kauan. Vielä n. 5 viikkoa ja sitten mekin päästään kaaoksen keskelle järjestämään :) Toivottavasti!

  VastaaPoista
 3. Ihana loppukesän tunnelma kuvissa.

  VastaaPoista
 4. What happened to your home? Did you have to evacuate? I hope it all comes back to normal soon for you. Chaos is definitely not fun...

  VastaaPoista