Pages

lauantai 6. syyskuuta 2014

Amurin työläismuseokorttelissa / In a museum

Lähdettiin keskiviikkona hetkeksi pois remontin tieltä. Haettiin Peppi eskarista,napattiin ystävä mukaan ja päätettiin mennä Tampereelle Amurin työläismuseokortteliin. Ja oi,se oli ihana paikka! Kierreltiin ja tutkittiin ja otettiin valokuvia ja huokailtiin ja ihmeteltiin. Peppi sai kivan etsimis-tehtävän ja oli siitä ihan innoissaan,Elli puolestaan oli aika kiukkuinen ja väsynyt mutta onnistuttiin silti kiertämään koko paikka. Ulkona kokeiltiin puujalkoja ja Elli ihastui leikkiautoon ja leikkihuoneisiin he olisivat voineet jäädä loppupäiväksi. Kierroksen jälkeen mentiin Amurin helmeen ja herkuteltiin ihanilla karjalanpiirakoilla ja lohipiirakoilla. Elli nukahti tietenkin autoon kun lähdettiin (ja ihan väärään aikaan),joten kurvattiin Pikkukakkosen puistolle ja Peppi leikki tyytyväisenä sen aikaa kun Elli nukkui rattaissa. Siitä jatkettiin vielä Ikeaan,missä herkuteltiin lisää 50 sentin hotdogeilla ja 80 sentin pehmiksillä ja ostettiin sitä ja tätä tarpeellista. Oli kiva päivä!

We went to Amuri Museum of Workers' Housing in Tampere on Wednesday. The place was just amazing! (click the link and read more!)

5 kommenttia :

 1. Minun isoäitini on asunut tuolla lapsena. Kyllä se aikamoista on ollut.

  VastaaPoista
 2. Näistä kuvista löytyi ihanan erilainen perspektiivi tuohon paikkaan kuin aiemmista mitä olen nähnyt. Erityisesti tykkäsin kuvasta jossa tyttösi istuu rappusilla.

  VastaaPoista
 3. Jäin kuviisi, niin koruttoman kaunista, pysäyttävää. Tuonne tahtoisin.

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia!

  (ps. välilyönnin kun laittaa myös pilkun perään, on mukavampi lukea)

  VastaaPoista
 5. No eipä paljon käynti auennut, kun et sen kummempaa osaa kertoa...

  VastaaPoista