Pages

maanantai 10. marraskuuta 2014

Harmaa ja pimeä viikko takana. Aamuherätyksetkin ovat tuntuneet jotenkin aivan erityisen kamalilta. Saatiin kyllä ensilumi ja sitäkin oikein kunnolla mutta vesisade sulatti kaiken pois hetkessä. Liljat kuihtuivat ja vaihtuivat neilikoihin,mutta tee ja kynttilät ja herkut ovat vain lisääntyneet. Tykkään kyllä kun on lämmintä mutta voi miten on ikävä valoa. 

***

Grey and dark week behind. Waking up in the morning feels even worse than normal. We did have first snow and quite a lot of it too but rain melted it away in a moment. Lilies wilted and changed to carnations,but the amount of tea and candles and treats has only increased. I do like this weather because it's warm but oh how I miss light.

12 kommenttia :

 1. Just love your pictures - they always tell a story

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh,thank you so much! That is so great to hear..<3

   Poista
 2. Sovit hyvin tuohon asuun, työasusiko? 11. kuva, tosi kaunis.
  Minä näin ensimmäisen kerran lumen kun bussi saapui Hämeenlinnaan. Sitä ennen lumetonta ja siitä sitten lumi jatkuikin kotipihaan asti. Onneksi suli seuraavaksi päiväksi pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja juu,nappasin pari kuvaa Leivintuvalla ennen kuin aloitin työt. Tykkään itsekin noista vaatteista kovasti:)
   Mulla on aina tosi ristiriitainen olo talvella..inhoan tätä märkää ja pimeää mutta tykkään kun on lämmintä. Vielä enemmän inhoan pakkasta ja kylmää mutta tykkään kun silloin o valoisaa..koskaan ei ole siis hyvä..:)

   Poista
 3. Tosi ihana tunnelma kuvissa jälleen kerran. Tyylisi on pettämätön :)

  VastaaPoista
 4. Hi there
  I'm following your blog for some time now, and I love it..
  I am a mother of four from Jerusalem, Israel, and still it seams we have much in common: the love for photography and moomins and wall paper, and the same Ikea bed and rabbit night light in my daughters room.. and still, while the sun is shining here (22 degrees here today) it's funny to read its snowing where you live.. keep on writing and photographing, and I will keep on following

  best wishes
  Basmat
  Jerusalem, Israel

  P.S - I also really loved "fine little days", thanks for the connection

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh,thank you so much!! And how funny,so many things in common:) But not that 22 degrees..oh..we have just darkness and rain:(

   Poista
 5. Ihana sinä sydäntä lämmittävän arjen kuvien taitaja!Kiitos taas kerran kuvien tarinastasi.
  Ja työasuasi se on kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Työasuni kyllä on ihana vaikka itse sanonkin:)

   Poista