Pages

tiistai 25. marraskuuta 2014

Sekalaisia kuvia viime päiviltä - on ollut harmaata ja pimeää,välillä lunta ja nyt taas märkää ja ikävää. Töitä ja kuvaamista,askartelua,leipomista,kaikenlaista. Vähän jo joulukin mielessä. Ostin ensimmäiset hyasintit ja selvitin jouluvalot solmusta ja laitoin ikkunaan. Huomenna kynttiläostoksille,listalla myös teetä ja lankaa.

P.S Tiedättekö ihanan Enfants Terribles-nettilehden? Uusin numero julkaistiin viime viikolla ja se on upea! Tein myös pienen postauksen heidän blogiinsa joten käykäähän kurkkamassa:)

Miscellaneous pictures from the past days - it's been grey and dark,some snow between and now wet and miserable again. Work and taking pictures,crafting,baking,all kinds of things. Thinking about christmas a bit too. I bought the first hyacinths and cleared the christmas lights out of their knot and put them on the window. Tomorrow I'm going to buy some candles,tea and yarn. 

P.S Do you know the lovely Enfants Terribles online magazine? Their latest issue was published last week and it's gorgeous! I also did a little post for their blog so go and take a look:)

7 kommenttia :

 1. Kauniita tunnelmia (tiedäthän, että nuo lumimarjat ovat aika myrkyllisiä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kyllä,tiedän että ovat myrkyllisiä,eivät joutuneet kenenkään suuhun ja kädet pestiin :)

   Poista
 2. Kaunis idea laittaa pihlajamarjarimpsuihin sekaan lumimarjaa. Minäkin muistutan sen myrkyllisyydestä, kun lasten käsissä on. Punaisista (ruusun?)marjoista myös kaunis kuva.
  Mukavat tunnelmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Rimpsut eivät kyllä enää ole kovin nättejä kun lumimarjat ruskistuivat nopeasti..harmi. Ja niin,tiedän että ovat myrkyllisiä mutta kiitos kuitenkin:)
   En tiedä mitä nuo punaiset marjat ovat..eivät ruusunmarjoja,mutta joku piikikäs pensas tuokin on. Joki viisaampi saa kertoa:)

   Poista
 3. Ihana tunnelma jälleen sun kuvissa. :)

  Mun pitäis myös vähän täydentää kynttilävarastoja. Eilen poikkeisin Goodmanssissa ja siellä oli kaikkia ihania kruunu- ja pöytäkynttilöitä mm. Finnmarissa, mutta en ennättänyt jäämään sen paremmin miettimään, että minkä värisiä kynttilöitä ja kuinka paljon.

  VastaaPoista
 4. hei en tiiä ootko käyny tampereella ikinä sammonkirppiksellä, kalevassa! jos et, niin suosittelen kovasti:--) oon bongaillut sieltä paljo sun näköstä tavaraa, siel myydään tosi paljo vanhoja astioita ja kaikenmaailman lasiesineitä yms!

  VastaaPoista
 5. Kauniit kuvat taas, niin täällä kuin tuolla vinkkaamassasi nettilehden blogissa. Hauska nähdä miten kuvailet tuttuja paikkoja kotikaupungista ja luot niille ihan erilaisen hengen, mitä itse näen.

  VastaaPoista