Pages

keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Hei helmikuu / Hello February

Ollaan saatu pieniä auringonpilkahduksia ja paaaljon lunta. Leivottu liian hyviä skonsseja ja nähty ystäviä. Tehty lumitöitä ja nähty peuroja naapureiden takapihalla (ja hiippailtu ottamaan niistä kuvia huonolla menestyksellä). Käyty kävelyillä,käyty töissä ja käyty kukkakaupassa. Yritetty tehdä ilmapallo-eläimiä ja huomattu,että päivät ovat jo vähän pidempiä ja valoisampia ja se on ihanaa. Oi.
Valoisaa ja kaunista helmikuuta teille!

***

We've got some small glimpses of sun and loooot's of snow. Baked super-yummy scones and saw friends. Ploughed and saw deer on our neighbour's backyard (and sneaked to take a picture of them without any success). Been to walks,been at work and been at the florist. Tried to make balloon-animals and noticed that the days are already a bit longer and brighter and that's lovely. Oh.
Bright and beautiful February to you!

12 kommenttia :

 1. Beautiful enlighted pictures, beautiful girls, and beautiful table settings!

  VastaaPoista
 2. Valoisaa helmikuuta sinulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti helmikuu on ollut hyvä sinulle!

   Poista
 3. On aivan uskomatonta kuinka päivä pitenee joka vuosi niin huomaamatta! Ihanaa. Kauniita kuvia, arjen helmiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Se yllättää joka kerta ja tuntuu myös aivan yhtä ihanalta joka kerta! Kiitos sinulle!

   Poista
 4. Your girls are so darling. That last photo in particular tugged at my heart. I have boys...lovely boys...and maybe...hopefully I'll have a grandaughter someday! I was just thinking yesterday how much longer the days are already. The sun is higher and stronger, and the birds are beginning to return to our woods! Happy February!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh,thank you so much! I'm so happy to have my girls - nothing against boys!! - but I always hoped for girls and got them,it's just great. I hope you can have a little sweet grand-daughter someday! And oh yes,spring it's on its way!

   Poista
 5. No on kyllä ihanaa että päivät pitenee. On se jo aikakin;)
  Ja vaikka kuinka haikailen kevään perään, toivoisin hieman lunta tännekin. Tänä talvena ei nimittäin ehditty pulkkamäkeenkään kuin ehkä kerran. Luistelemaan ei kertaakaan. Olikohan tää nyt tosiaan tässä..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta! Ja niin,olin kyllä niin yllättynyt kun Helsingissä ei ollut juuri yhtää lunta..täällä on vaikka kuinka. Kyllä lumi kuuluu talveen - tosin mulle riittää ihan lyhyt talvi. Joulu&tammikuu olisi lumista ja ihanaa ja kevät voisi alkaa helmikuussa:)

   Poista
 6. Olen sanonut tän aikaisemminkin.. mutta sun luona tulee aina nälkä näitä kuvia katsellessa! Hyvää helmikuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa,en tiedä onko tuo kauhean hyvä asia! :))

   Poista