Pages

maanantai 8. kesäkuuta 2015


Sama kylmä tuuli edelleen mutta muuten tuntuu ja näyttää jo ihan kesältä. Koti on taas kaaoksessa kun ei malteta olla sisällä,ulkona mennään tukka putkella ja helmat hulmuten. On ollut töitä mutta aika paljon vapaatakin ja ollaan nautiskeltu kiireettömistä aamuista ja päivistä. Ollaan nähty ystäviä,tehty pieniä retkiä sinne tänne,pyöräilty uusia reittejä ja poimittu paljon kukkasia. Ja iltaisin on ihanaa kun talo hiljenee - voi katsella auringonlaskua,kuunnella lintujen laulua,lukea kirjaa ja juoda teetä kaikessa rauhassa.
 (kuvissa vanhoja ja uusia sekaisin,mm. yllättävän innokkaat tiskarit (tiskikone meni rikki),uusi tukka mikä on kyllä lähes sama kuin vanhakin mutta kiharoista oli otettava kuva,lupiinit ja sireenit! ja isän Minttu-kissa kaapin päällä)

***

Same cold wind still blowing but otherwise it feels and looks like summer already. Home is a mess again as we don't have patience to be inside,outside we go with the wind in our hair and skirts waving. There's been work but quite a lot of free time too and we've been enjoying leisurely mornings and days. We've seen friends,done little trips here and there,biked new routes and picked lot's of flowers. And it's so lovely in the evenings when the house quiets down. You can watch the sun set,listen to birds singing,read a book and drink tea in peace.
(old and new pictures mixe,i.a surprisingly eager dishers (our dishwasher is broken),new hair which is almost the same as the old one but I had to take a pictures if those curls,lupines and lilacs! and my dad's Minttu-cat on the top of a cabinet)

6 kommenttia :

 1. Aivan upeita kuvia! Ihana kesätunnelma :)

  VastaaPoista
 2. Enää en voi olla hiljaa, vaan sanon ääneen: rakastan kuviasi ja olen ihastunut blogiisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi,voi että!! Kiitos valtavasti! Ihanaa kuulla :) <3

   Poista
 3. Ihana pihapiiri tuo okrankeltainen talo! Onko se yksityiskoti vai joku museo?

  VastaaPoista