Pages

keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Syksy saapuu / Autumn is coming

Metsä täyttyy sienistä,maa lehdistä. Hengitän syvään raikasta,vähän jo kirpeää ilmaa. Tytöt keräävät korit täyteen aarteita ja pitävät esityksiä lavalla. Kotona lämmitän palelevia sormia teemukin ympärillä ja haaveilen uudesta villapaidasta. Illalla kynttilöitä,kutomista ja viimeaikoina aika paljon hyviä elokuvia ja stand uppia. Nauraminen on ihanaa. 


P.S Uusia kortteja pian kaupassa!

***

Forest is becoming filled with mushrooms,the ground with leaves. I breathe deep the fresh,already bit crispy air. Girls pick treasures into their baskets and perform on the stage. At home I warm my freezing fingers around a tea mug and dream of a new cardigan. Candles,knitting and lately quite a lot of good movies and stand up in the evening. Laughing is lovely. 


P.S New cards soon in my shop!

15 kommenttia :

 1. Wonderful photos, as always :) Have a wonderful autumn! Jolana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much! Have a great autumn as well:)

   Poista
 2. Those mushrooms are gorgeous. Your evenings sound a lot like mine!

  VastaaPoista
 3. Mikä sienikerrostalo! Uudesta villapaidasta haaveilen minäkin, vähän pidempihelmaisesta, melkein mekosta, kauniista ja jonkun ihanan värisestä. Mutta sekin olisi kivaa, että kaupasta voisi ostaa sellaisen, joka ei olisi vain akryyliä ja polyesteria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa,sienikerrostalo! Sehän se on! :) Juu,mulle kelpaisi juuri sellainen. Pidempi ja ihanan värinen. Ostin yhden villatakin joka siis oikeasti on jotain ihan muuta kuin villaa..mutta on se lämmin ja kiva silti:)

   Poista
 4. Ai että miten hyviä sävyjä! Tuo kellanvihreä villatakki, ihan täydellinen.

  Kortteja, jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ilona! Ja nyt juuri laitoin kortteja myyntiin:)

   Poista
 5. Lovely, as always!
  Makes me love autumn even more.

  Kristin.

  VastaaPoista