Pages

lauantai 10. lokakuuta 2015

Kuuraa ja auringonkukkia / Frost and sunflowers

..ja aika paljon niitä! On ollut ihana ja aivan häikäisevän kaunis viikko.
- maanantaina kävin tyttöjen ja siskoni kanssa Riihimäellä - pysähdyttiin kirpparilla,herkuteltiin hyvällä teellä ja seikkailtiin auringonkukkapellolla. Oli kivaa,tytötkin juoksentelivat aivan innoissaan kukkien joukossa :)
- seuraavana aamuna oli syksyn ensimmäinen kuura maassa,oi. Kaunista ja kimmeltävää joka puolella. Mentiin heti Ellin kanssa ihailemaan - Elli myös maisteli jäätä ja hihkui : "äiti,täällä on Frozen!". Hahhaa. On kyllä ollut myös hurjan kylmää,pakkasta joka yö ja pitkälle aamuun asti. Piti äkkiä kaivaa paksummat takit ja tumput kaapista käyttöön.
- löysin myös uuden teepannun,toivottavasti se on oikein pitkäikäinen!
- korvapuustikuvat ovat viime lauantailta,en tietenkään voinut vastustaa niitä töissä. Manteli-valkosuklaapuusti oli parasta!
- superhyvää oli myös omenapaistos mitä tehtiin tytttöjen kanssa torstaina. Resepti ja lisää kuuraisia kuvia löytyy Enfants Terribles Magazinen blogista,käykäähän kurkkaamassa (ja tehkää omenapaistosta!)
- mies on ollut ahkera ja sai asuntoauton vihdoin kuntoon! Minä olen järjestellyt,siivonnut ja täyttänyt hyllyjä sillä huomenna lähdetään syyslomareissulle! Pepin kaveri lähtee myös mukaan,tytöt ovat innoissaan ja niin ollaan mekin. Ensimmäisenä suunnataan Savonlinnaan mutta sen enempää ei olla suuniteltu. Seikkaillaan!
En tiedä ehdinkö/pääsenkö blogia päivittämään reissussa,mutta instagram päivittyy kyllä joka päivä jos vaan netti löytyy :)
Mukavaa viikkoa teille!

***

..and quite a lot of them! It's been lovely and dazzling beautiful week.
- on Monday we went to a near by town with the girls and my sister - we stopped by at a flea market,had some yummy tea and adventured on a sunflower field. It was great,girls were so excited and ran among the flowers :)
- the first frost of this autumn was on the ground next morning,oh. So beautiful and shimmering everywhere. We went to admire it with Elli right away - Elli also tasted some ice and yelled: "mom,it's Frozen!". Haha. It's also been freezing colg,sub-zero temperatures every night and in the mornings as well. Had to dug out thicker jackets and mittens from the cabinet.
- I also found a new tea pan,hopefully it's really long-lasting!
- cinnamon-bun pictures are from last Saturday,of course I couldn't resist them at work. Almond-white chocolate-bun was the best!
- we also made super delicious apple bake with the girls on Thursday. The recipe and more frosty pictures are on Enfants Terribles Magazines blog,go and take a look (and try that apple bake!)
- E. has been industrious and he finally fixed our campervan! I've been organizing,cleaning and filling up the shelves - we're leaving for an autumn holiday tomorrow! Peppi is taking a friend with her and the girls are so excited and so are we. At first we're going to Savonlinna but haven't planned anything else. Let's have an adventure!
I don't know if I have time/if I'm able to update my blog during our trip,but instagram will update everyday if only there's internet :)
Have a nice week!

4 kommenttia :

  1. ihania kuvia taas <3 ja mukavaa reissua!

    VastaaPoista
  2. C'est toujours tellement beau par ici...merci!

    VastaaPoista
  3. Your photos make me kind of miss living in a cold climate! Sunflowers are my favorite flower! Always so happy!

    VastaaPoista