Pages

tiistai 15. joulukuuta 2015

Tonttumetsässä / Elf forest

Lauantaina pakattiin reppuihin kuumaa kaakaota ja lähdettiin Aulangon metsään retkelle. Tytöt juoksentelivat tonttulakit päässä,kiipeilivät kantojen ja kaatuneiden puiden päälle,keräsivät oksia ja käpyjä,ihmettelivät lähdettä ja tyyniä lampia. Otettiin vähän tonttukuvia,pidettiin kaakaotauko ja käytiin kääntymässä näkötornilla. Taivaskin selkeni ja nähtiin auringon viimeiset säteet. Oli ihanaa. 


P.S Laitan huomenna tänne muutaman joulukortin myyntiin,jos vaikka joku mattimyöhäinen niitä vielä kaipailee :) 

***

On Saturday we packed hot chocolate onto our backpacks and went for a forest trip into a near forest. The girls run around wearing Christmas caps,climbed onto stumps and onto fallen trees,picked branches and pine cones,wondered about a fountain and still ponds. We took some efl-pictures,had a hot chocolate-break and walked to a sightseeing tower and back. The sky cleared and we go to see the last sunrays. It was lovely. 


P.S I'm going to put some Christmas cards for sale here tomorrow if someone latecomer (like me) still needs them :)

6 kommenttia :

 1. Voi kyllä vielä vähän kortteja uupuu -ehtisikö tänne päin 10 tulla?Joulun iloa sinulle ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietenkin ehtii! Kortteja on 6 erilaista,laitan tänne ja varmaan instagramiinkin vielä kuvat niin saat valita niistä sitten ne 10 :) Iloa sinnekin ja kiitos vielä kortista <3

   Poista
 2. Aivan ihania! Meidän korttipinossa lähti muutama sun aiemmin kuvaama kortti! Oltiin muuten samoissa maisemissa pari viikkoa sitten ystävien kanssa! Kyllä siellä on satumaisen kaunista!

  VastaaPoista
 3. Tonttukuvasi osoittavat, ettei joulu välttämättä tarvitse lunta. Hieno tunnelma.

  Onpa upea tuo huvimaja tuosta suunnasta, veden takana. Olen lähestynyt sitä vain toisaalta, en tajunnut sen kauneutta kokonaan.

  VastaaPoista
 4. Kuvista välittyi ihana joulutunnelma lumen puutteesta huolimatta. Kiitos! <3

  VastaaPoista