Pages

maanantai 1. helmikuuta 2016

Hei helmikuu / Hello February

Valoa ja linnunlaulua,mikä ihana alku tälle kuulle.  Paljon paljasta asvalttia kävelyllä ja pöydällä kauniisti hehkuvat anemonet - näistä kaikista jo vähän keväinen olo. 

Muistutus ovessa,pientä välipalaa ja tyttöjen huone tänään aamulla. Elli etsi päälleen Elsa-mekon ja ilmeisesti se oli sitten kaikkien prinsessamekkojen alimmaisena :)

Saatiin hyvä ystävä kylään ja päätettiin herkutella sen kunniaksi laskiaispullilla. Oltiin vähän laiskoja ja oikaistiin Pirkan pakastepullilla - ja ne olivatkin tosi hyviä. Namm. Söin kolme ja puoli. Ja kyllä,oli maha kipeänä sen jälkeen :) 

Iines keittiön ikkunassa,kyttäämässä naapurin lintuja. Siitä on tullut kovin pörröinen,laiska ja pullea. Vähän niinkuin minustakin..:) 
Ruutumekko ja siniset shortsit ovat Pierrot la lunen alesta. Tykkään niin! Ja Ellikin,ruutumekko on koko ajan päällä. 

Ja vielä - iso KIITOS kaikille teille kommenteistanne viime postaukseen! Voi teitä - olette aivan liian kilttejä ja ihania! Ja vielä selvennykseksi - en ole lopettamassa bloggaamista,päinvastoin - yritän kovasti ehtiä postailemaan useammin. Piti vain pohdiskella ääneen ja ihan itsekseenkin että onko tämä (blogi) hyvä näin. Kommenteistanne päätellen on ja se niin lämmittää sydäntäni. Ehkä tämä muuttuu enemmän päiväkirjamaiseksi,ehkä ei. Ehkä teen välillä tällaisia postauksia missä teksti on tuolla kuvien joukossa eikä aina lopussa. Ehkä keksin jotain muuta. Mutta sen tiedän,että listoja teen varmasti ja kuvia tulee aina olemaan paljon :) Mukavaa jos jaksatte seurata. Kiitos vielä kerran ja aivan ihanaa helmikuuta!

***

Bright sunshine and singing birds everywhere,what a great start for February. Asphalt - not snow - under my feet at the walk and those gorgeous anemones glowing on the table - all these things give me a bit of spring-like feeling. Also,cute note on the door (it says toothpaste) and messy girls room today morning - Elli was searching for her Elsa-dress and apparently is was at the bottom of all the princess-dresses :),Iines bird-watching on kitchen window (she's so furry,lazy and chubby now - actually that sound a lot like me! :)) and cute dress and shorts from Pierrot la lunes sale. I absolutely love them and so does Elli - she wears that checkered dress all the time. And when we got a good friend for a visit,we celebrated it with laskiaispulla = semla buns or shrove buns. They're too good! I ate three and yes,I got bellyache after that :)
And also - a big THANK YOU to you all for your comments on my previous post! Oh you - you're way too sweet and lovely! And for a clarification - I'm not quitting blogging,vice versa - I really try to find time to post more often. I just needed to think out loud and all by myself too that is this (blog) good like this. And after reading all your comments it sounds like it is and that warms my heart so much. Maybe this changes more diary-like,maybe not. Maybe I do more this kind of posts with the (Finnish) text is between the pictures and not in the end. Maybe I come up with something else. But I know I'll be making lists and there will always be lot's of pictures :) I'm glad if you like to follow. Thank you one more time and have lovely February! 

15 kommenttia :

 1. Thank you for your post. Great photos!! I too hope February will be a nice month. We have sunshine today so this is hopeful!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Angela! Thank you - I also hope this will be a good month! Spring is one step closer now and that's quite lovely! We had sunshine too and oh what a difference it makes. Sunny days to you too!

   Poista
 2. So lovely photos!!!
  Have a wonderful February! :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Timi! Hope your February is lovely too! :)

   Poista
 3. Elsa-mekko! Minullakin on kaikenlaisia nimimekkoja. On Tyynen navettamekko, Suleima-mekko ja Salli.

  Himoitsen itsetäytettyjä laskiaispullia, mutta olen liian laiska leipoakseni pullat. En ole tullut ajatelleeksi noita pakastepullia, kiitos vinkistä!

  Blogisi rakenteeseen kommenttina: kun kuvia on paljon, ainakin minun on helpompi jäsentää kaikkea, kun tekstiä on kuvien välissä. Se palastelee merkinnän mukaviksi pieniksi kokonaisuuksiksi. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,ihanaa kuulla! Joskus tosiaan tuntuu että kuvat tarvitsevat tekstiä alleen ja kuvien väliin,joskus "kuvapötköni" ovat liian pitkiä. Välillä siis näin ja vaihtelu kyllä virkistää,tykkään itsekin :)

   Ja oi,ihania nimi-mekkoja! Tuo Elsa-mekko on ikävä kyllä sellainen prinsessamekko,samanlainen kun Frozen-elokuvassa olevalla Elsalla..:( Mutta on meillä muita,sellaisia ison alkukirjaimen mekkoja. Esimerkiksi Lintu-mekko,Pupu-mekko,Ruutu-mekko,Pallo-mekko jne.

   Mä olin positiivisesti yllättynyt,oli hyviä pullia! Ja siinä on sekin hyvä puoli että niitä voi tehdä kerralla vain vaikka muutaman - jos leipoo,niin silloin tulee kerralla aika paljon. Toivottavasti tykkäät niistä myös! :)

   Poista
 4. Ihania mekkoja ja nuo sinun tytöt on joskus niin trendsettereitä, kun ovat jo nytkin. Päivittävät omia muotiblogejaan ja laittavat lapsuuskuvia, että näin kivasti pukeutuivat jo pienempinä.

  Söin yhden kaupan laskiaispullan, mutta eihän se nyt oikein ollut mistään kotoisin. Täällä kaupungissa yksi kahvila on tehnyt nutella-laskiaispullia, kokeilisin, jos en olisi pähkinäallerginen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa,vai että trendsettereitä! Ja omat muotiblogit! No..mikä ettei :)
   Ja joo,kauppojen laskiaispullat ovat aika kökköjä - kuivia ja pahaa jermaa teelusikallinen. Mutta ne Pirkan pakastepullat olivat kyllä positiivinen yllätys,kokeile ihmeessä jos tekee vielä pullaa mieli:) Hmmm...nutella-laskiaispulla,kuulostaa erikoiselta!

   Poista
 5. Lovely photos as always! I love the frozen "flowers" on the window and the real ones too. And of course the "I have no clothes to wear" picture ... LOL !!!

  VastaaPoista
 6. Lovely photos as always! I love the frozen "flowers" on the window and the real ones too. And of course the "I have no clothes to wear" picture ... LOL !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you sweet Szandra! And yes,that is exactly "i have no clothes to wear"-picture!! :)

   Poista
 7. I love your fotos your home and nature and table on fotos!you have so pretty girls!ve have two boys:)i wish you beautiful days!hi from czech republic, Prague
  zuzana
  www.vrzuza.blogspot.cz

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi there Zuzana! Thank you so much,really lovely to hear that <3

   Poista