Pages

tiistai 17. toukokuuta 2016

Sitä ja tätä / This and that

Kukkakimppu omasta pihasta

Purppuratuomi!

Perjantaina leivottiin kevään ensimmäinen raparperipiirakka. Kävin erikseen ostamassa kananmunia sitä varten ja tuossahan ne nököttivät pöydällä mutta niin vain unohdin ne taikinasta..! :) Juuri niin minun tyylistä leipomista - eli kamalaa sekoilua. Vaan onneksi tuli hyvää ilmankin!

Aulangon näkötornissa, pakollinen lattiakuva. 

Tuomen tuoksuinen iltatee. 

Kuvasin ystävää Aulangolla, oli niin mukavaa kun oli "oikea" malli. 

Äidin luona, juhlittiin äitienpäivää ja pikkusiskon syntymäpäivää vähän jälkikäteen. 

Suloisin äitienpäiväkortti. Tai siis äidin päivän kortti. 

Pepin vanhat leppäkerttusandaalit nyt Ellillä. En kestä. 
Tässä postauksessa ne ovat Pepin jalassa viisi (!!!) vuotta sitten. 
(ja apua kun selasin muitakin vanhoja postauksia..juurihan nuo päivät olivat täällä,juurihan Peppi oli se melkein-neljä-vuotias pörröpää!) 

Jääkaapin ovessa. Muistoja ja kuvia ja monta suloista Pepin ja Ellin itsetekemää magneettia. 

Monen päivän kova tuuli oli heittänyt tämän pienen pesän puusta alas, toivottavasti pienet asukkaat olivat pelastuneet. Pepin oli vaikea uskoa että joku pieni lintu oli rakentanut sen, kerännyt nokassaan kaiken tarvittavan ja muokannut pesäksi. Mikä taidonnäyte! 

Eilen iltakävelyllä. Joillakin oli vieläkin upeammat näkymät auringonlaskuun ja iltataivaaseen. 

Se uusi vanha mekkoni. Tiina-merkkinen, made in Lahti. Niin ihana vaikka itse sanonkin. Siskolle kiitos kuvasta -  ihme ja kumma että saatiin edes yksi onnistunut, sen verran vaikeaa oli olla kameran väärällä puolella :) 


***

Flowers from our own yard, the lovely smell of bird cherry, first rhubarb-pie of this spring (I went to buy some eggs for it and even though they were there on the table I forgot to put them into the dough..! Well,luckily it tasted good without them too :)), taking pictures of a friend (how nice it was to have a "real" model),visiting mom and celebrating Mother's Day and my little sister's birthday bit afterwards, the cutest Mother's Day card from Peppi, Peppi's old ladybug-sandals on Elli - oh my heart! Here's Peppi wearing them five (!!!) years ago, pictures and memories and sweet self-made magnets by Peppi and Elli on our fridge door, a bird's nest that harsh winds had dropped from a tree. Peppi couldn't believe that a little bird had built it, picked all the branches and other stuff and shaped them into a nest. What a piece of art! And in the last picture,my new old dress. It's called Tiina and it's made here in Finland. So lovely, even though I say it myself. Thanks to my sister for the picture - I can't believe we managed to take even one decent picture, I had such a hard time being on the wrong side of the camera :) 


6 kommenttia :

 1. The bird's nest is perfect! It looks very sturdy too. I love your new dress!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much! The nest is amazing..really a peace of art! And ohh,I love my new dress too <3

   Poista
 2. On muuten tosi vaikeaa olla linssin etupuolella. Karmaisevaa suorastaan.

  Ihana kevät, alkukesä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on - haluaisin että minustakin otettaisiin välillä kuvia mutta koska muilla ei oikein ole kameroita,päädyn harvoin kuviin. Sitten pitää aina erikseen pyytää,että voisitko ottaa minusta kuvan ja sitten tulee sellainen tyhmä poseeraus-olo ja mitä kauemmin on kuvattavana,sitä hölmömmältä se tuntuu..:)
   Mutta tämä aika on ihana nyt! Oi omenapuitakin! <3

   Poista
 3. Perfect :) Everything looks just perfect :)

  VastaaPoista