Pages

tiistai 24. toukokuuta 2016

Viime viikolta / From last week

Oli kova ja kylmä tuuli, villapaidat ja takit ja parina päivänä tumput ja pipotkin. Oli ranskalainen tori ja kaikki ne ihanat herkut ja sade joka yllätti. Oli kauneimmat purppuratuomet, melkein kukkivat omenapuut ja pääskyset sillan koloissa. Oli ensimmäinen kimppu tienvarren kukkasista ja suloinen Peppi kirjoittamassa tarinaa. Oli monta väsynyttä päivää ja iltaa, mutaan jumiin jäänyt auto ja ensimmäiset hyttyset. Oli odotuksia ja pettymyksiä, onneksi myös hyviä yllätyksiä ja monta hymyä. 

Vaan nyt on lämpö ja kesä ja syreenit ja omenankukat ja linnunpoikaset pihapuussa ja multaiset sormet eikä kukaan malta olla sisällä ollenkaan! Ihanaa!

***

There were harsh and cold wind, cardigans and jackets and even caps and mittens on few days. There were a French market and all those yummies and a rain that surprised us. There were the prettiest purple bird cherries, almost-blossoming apple trees and swallows in the holes of the bridge. There were the first bunch of roadside flowers and sweet Peppi writing a story. There were many tired days and evenings, car stuck in a mud and the first mosquitos. There were expectations and disappointments, luckily also good surprises and many smiles. 

But now we have the warmth and the summer and lilacs and apple blossoms and baby birds on our tree and moldy fingers and no-one wants to be inside the house! How lovely! 

10 kommenttia :

 1. Tarpeetonta lienee sanoa, mutta kaunista. Kukkaisaa.

  Elli vaaleanpunaudussa, oi sentään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ilona! Jokainen sana ja kommentti on ihana - ei koskaan tarpeeton <3
   Ja kaikki kukat on nyt yhtäaikaa,en kestä! Syreenit ja kielot ja omenat ja lupiinit!

   Poista
 2. Lovely indeed! Except for the mosquitos :-))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! And yes - mosquitos aren't lovely at all!! We have so much of them :(

   Poista
 3. Hämmästyin kun kävimme viikonloppuna Hämeenlinnassa ja Aulangolla kaikki kukat jo kukkivat. Hurjasti kieloja ja lemmikkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo,täällä tuntuu kukkivan nyt ihan kaikki ja yhtä aikaa!

   Poista
 4. Hello, I am from Scotland and have been following your blog for quite a while, I think it's brilliant and have enjoyed your museum visits, just a little note to say thank you for sharing your world

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh,how lovely to hear that - thank you so much for your note <3

   Poista
 5. Oi, kauniita kuvia! Mikä ihana tunnelma. Näyttää jo ihan kesältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Essi! Niin kyllä näyttää - vaan nyt ei enää tunnu,tuli taas viileää.. mutta eiköhän se pian lämpene! :)

   Poista