Pages

sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Monta pitkää työpäivää, yllättävä kuume, kylmä tuuli ja sadetta, takki jonka eräs koira söi, epäilyttävä patti joka tutkittiin, oitnb:n uusi kausi ja eräs varsin ihana ilta askartelun ja herkuttelun merkeissä. Päästiin tutustumaan tämän vuoden Hippaloihin etukäteen, yhdessä Mehukekkerit- blogin Veeran ja tämän tyttöjen kanssa. Meille oli katettu ihana herkkupöytä (tuo pavlova oli niin hyvää!) ja askartelupöytä mistä etenkin Peppi meinasi seota. Tytöt ehtivät myös maalaamaan, piirtelemään, riehumaan teltassa ja lähtipä siinä yksi hammaskin Pepiltä kesken syömisen! Se käärittiin serviettiin ja vietiin kotiin tyynyn alle :) Herkuttelun jälkeen päästiin askartelemaan vaappuja - se oli hauskaa! Ellin vaapusta tuli yllättäen sininen ja ensin sen nimi oli Lilja, sitten Tumma-Elsa. Samanlainen Vaappujen Vaappu- työpaja tulee myös itse festareille ja vaikka mitä muuta mielenkiintoista. Täältä (klik) löytyy lisätietoja ja myös koko ohjelma. Itseltäni on mennyt Hippalot joka vuosi ikävästi ohi, sillä olen lähes aina viikonloput töissä mutta nyt kyllä yritän minäkin päästä mukaan! Kiitos vielä mukavasta illasta :) 

***

Many long work days, surprising fever, cold wind and rain, a jacket that got eaten by a dog, a suspicious lump that got examined, new season of oitnb and one quite lovely evening that we spent crafting and feasting. We got to explore this year's Hippalot- (arts festival for kids) in advance, together with Veera from Mehukekkerit- blog and her girls. There were a lovely table full of yummies (that pavlova was so good!) and a crafting table waiting for us - Peppi was so excited about that! The girls also painted, drawed, were wild in a tent and Peppi even lost one teeth while eating! We wrapped it in a paper and brought home to put under a pillow :) After feasting we got to craft with plugs - it was fun! Elli colored her plug surprisingly blue and first it got the name 'Lily', then 'Dark-Elsa'. Here's some more information about the festival, also in English. I'm working almost every weekend so I have never visited Hippalot but this year I really try to go! 

12 kommenttia :

 1. Kiitos ihanan valoisasta blogista ja kuvistasi jälleen kerran. Näimmekin tänään samoissa juhlissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos itsellesi Hanna! Ja joo,oli mukava nähdä vaikkakin pikaisesti :)

   Poista
 2. The pavlova looks amazing, beautiful pictures as always.

  VastaaPoista
 3. Oi, mitä kuvia! Kivalta kuulostaa teidän touhut!

  VastaaPoista
 4. Oi, mitä kuvia! Kivalta kuulostaa teidän touhut!

  VastaaPoista
 5. Oi, mitä kuvia! Kivalta kuulostaa teidän touhut!

  VastaaPoista
 6. Oh my dear Niina, hope everything is allright now. Hippalot sounds great what a good good idea, and your pictures are just beautiful!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh thank you,I'm better now - just a sore throat but no more fever. And yes,it's such a nice festival,I really hope I can go this year :)

   Poista
 7. Oitnb:a odotan vielä, yritetään pitää vain yhtä maksukanavaa kerrallaan, ja nyt on vielä HBO:n vuoro, kun miehelle tärkeä Game of Thrones on käynnissä. Oon kyllä hyvä odottamaan, yleensä olen katsonut kauden vasta syksyllä. Jotenkin säästynyt juonipaljastuksiltakin.

  Pavlovaa tekee nyt mieli. Ehkä mies leipoisi, jos pyydän nätisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tuo Netflix aina kun ei ole telkkaria ollenkaan,tytöt kattelevat sieltä lastenohjelmia ja mekin aina välillä,jos tulee jotain uutta - tuntuu että kaikki on tullut jo katsottua sieltä :) Mutta siis GOT on paras!! Otin myös hbo:n siksi aikaa,lopetan sen sitten kun oon katsonut kaikki..yritän niitä säästellä,mutta vaikeaa on :) Ja Oitnb:a on vaikea säästää myös kun ne kaikki jaksot on siellä heti kerralla :)

   Poista