Pages

sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

* * * * * *

Kun kysyn saanko ottaa kuvan, Elli poseeraa heti. Ja tämä käsi-leualla/poskella taitaa olla yksi lempiposeeraus.  / When I ask if I can take a picture of her, she poses right away. And I guess this is her favorite pose,hand on the cheek/chin. 

Viikko meni taas hujauksessa. Oli markkinapäivä, ensimmäiset herneet ja muikkuja torilla. Parina päivänä kirppareiden kiertelemistä ja vähän löytöjä: vanha astiapyyhe, pari Arabian lautasta, Djecon peli ja pieni leikkipiano tytöille. He rakastavat sitä, minä mietin jo muutaman minuutin jälkeen että mitä tulikaan tehtyä.. ;) Oli myös myrskypäivä ja hurja tuuli ja vaaleanpunaista kakkua. Kaksi hyvää kirjaa kahdessa päivässä (Nainen Parvekkeella saa jatkoa,ihana Kirjailijatar paljasti - mahtavaa! Ja Yksin Marsissa-elokuva pitää kyllä katsoa seuraavana!). Töitä, liian myöhään valvomista ja ikävää jalkasärkyä. 
Olisipa ensi viikolla lämmin. 

***

Week went by so quickly again. There were a market day, first peas and vendaces at the market place. Wandering at flea markets on couple days and some finds: old kitchen towel, couple Arabia-plates, Djeco-game and a little piano for the girls. They love it, I was thinking what have I done already after a few minutes.. ;) There was also a stormy day and terrible wind and pink cake. Two good books in two days (I think I'll watch The Martian next!). Work, staying up too late and nasty feet-ache. 
I wish it would be warm next week. 


11 kommenttia :

 1. Wonderful pictures, we had nearly two weeks of hot weather here in Scotland now we have rain and grey skies, hopefully the warmth and sun will return soon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Trisha! Same here - many beautiful and warm days and then many cold and rainy days :( But now it's slightly warmer,yey!

   Poista
 2. I love that kitchen towel, what a find. And those little red shoes - my heart!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! And oh yes, those red shoes..so cute! She really loves to wear them around the house :)

   Poista
 3. Kauniita kuvia! Minun viikkooni kuului myös valitettavasti liian myöhään valvominen. Aamulla se aina kaduttaa. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia! Minun viikkooni kuului myös valitettavasti liian myöhään valvominen. Aamulla se aina kaduttaa. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Ja jep,illalla on jotenkin vaan niin vaikeaa mennä nukkumaan kun on valoisaa ja ihanan rauhallista - ja aamulla sitä tosiaankin katuu kun tytöt herättävät seitsemältä. Mutta silti en malta mennä aikaisemmin, ehkä pitäisi edes muutamana iltana mennä..:) Kivaa viikkoa sinne myös!

   Poista
 5. Vaaleanpunaista kakkua, hurjaa! Toistan itseäni, mutta sinun tytöt pukeutuvat niin ihanasti ja inspiroivasti. Tekee mieli punaista pukettikankaista mekkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu,oli aika hurjaa syödä pinkkiä kakkua! Ja voi kiitos! Itsekin olen usein kateellinen tyttöjen asuille ja vaatteille,heh :)

   Poista
 6. What is written on this little piece of paper? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It says " Next find a secret-language piece of paper. - Peppi. Ask dad or me " :))

   Poista