Pages

keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Minni! En kestä tuota ilmettä!
/ Minni! I can't handle that expression! 

Huomasin, että tykkään ihan tosi paljon kutoa tumppuja. Ihan tavallisia vain mutta kuitenkin. 
/ I noticed that I really like to knit mittens. Just basic ones but still. 

Myyntitiski 😊
/ Here's our counter 😊

Kerros-koira 💕
/ Layer-dog 💕

Lumi katosi parin päivän kaatosateiden mukana ja nyt on märkää ja aivan käsittämättömän pimeää. Päivänvaloa ei oikeastaan ole, vain tasaisen synkkää ja harmaata. Voi huokaus. En ole ottanut kuin nämä pari kuvaa, mutta toisaalta en ole enempää ehtinytkään - olen nimittäin ollut parina päivänä auttelemassa Parolan Aseman Katjaa joulumarkkinoiden järjestelyssä ja laittanut myös meidän pientä pop-up kahvilaamme pikkuhiljaa valmiiksi 😊 Tuon yhden kuvan nappasin tänään ennen kuin lähdin kotiin ja vielä on vähän vaiheessa mutta onneksi tässä on hyvin aikaa tehdä ja touhuta. Huomisen olen töissä ja perjantai on varattu ihanien herkkujen leipomiselle. Olen jo aivan innoissani, tulee kyllä niin mahtavat markkinat! 

***

All the snow disappeared with heavy rains and now it's wet and unbelievably dark. There's really no daylight, just gloomy and flat grey. Sigh. I haven't taken any other pictures than these few here, but on the other hand I haven't had time for more - I've been helping Katja from Parolan Asema with the upcoming Christmas Fair she's having on her railway station and getting our little pop-up cafe ready little by little 😊 I took that one picture today before I left home and all is bit unfinished but luckily we have enough time to do and organize. I'm working tomorrow and Friday is for baking all kinds of lovely treats. I'm already so excited, this fair is going to be so amazing! 

8 kommenttia :

 1. We should have a law that forbids the snow disappearing like that! Same here in Sweden: dark, gloomy and grey. But it's so nice to look at your pictures with cozy light and cups of tea :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh yes, you're absolutely right! It would be so great to have snow somewhere around November and that it would stay until February and then it would be spring :)
   Thank you so much! I think I need lot's more tea and lights now!

   Poista
 2. Despite the weather, it all sounds so magical. Love your cozy little blog home. :)

  VastaaPoista
 3. Voi suloinen Minni♥
  Me kestetään tämä harmaus...eikö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, pakkohan se on kestää! Paljon teetä, kynttilöitä ja kaikkea mukavaa tekemistä niin heti helpottaa. Ja Minni, Minni auttaa aina <3

   Poista
 4. Love the photographs! The dogs are so adorable :)

  -Lor
  acozyspace.org

  VastaaPoista