Pages

keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Helsinki / Helsinki

Helsingissä:

- oli kaunista ja aurinkoista ja sitten sumuista ja tuulista
- oli ihan vähän keväisempää kuin täällä (mutta ei paljon)
- kävin ensimmäistä kertaa Ekbergillä ja kerrankin oli tarpeeksi teetä. Muutenkin oli aika hienoa, kaikenlaisia pieniä kannuja ja kippoja ja tarjoilijat niin siisteinä - ja sitten meidän ryhmä rämä :) 
- käveltiin merenrannalla, väisteltiin lätäköitä ja loikittiin kallioilla (ja myös liuskastuttiin ja kaaduttiin lätäkköön, tai ainakin yksi meistä) 
- ostin kaksi pakettia teetä ja suklaakonvehteja 
- kuvasin kaunista ystävää ja hänen vauvamahaansa. Se oli ihanaa - ja hauskaa! Aika monen naurukohtauksen lisäksi muutettiin olohuoneen järjestystä, seistiin ikkunalaudalla, otettiin tauluja pois seiniltä ja lainattiin tyttären päiväpeittoa mutta saatiinpahan hyviä kuvia! 
- nähtiin paljon joutsenia, etenkin tappelevia joutsenia
- ystäväni hiukset jäivät kihartimeen jumiin mutta onneksi sain ne irti ruokalusikalla 😂
- sunnuntaina herättiin (liian) aikaisin ja syötiin pikainen aamupala ennen kuin reippaimmat lähtivät pelaamaan jalkapalloa. Myöhemmin tehtiin herkkubrunssi ja nautiskeltiin ajan kanssa - tai ainakin yritettiin, oli vaan niin nälkä että vähän ahmimiseksihan se meni :) 
- oli ihanaa kun kerrankin oli joku toinen yhtä hullu asettelemassa ruokia kivasti ja hössöttämässä ja kuvailemassa ja vähän siirtämässä tota lautasta ja kukkasia ja vähän mukeja vielä tännepäin - ja niin edelleen..:) 
- huomasin että tsatsiki ja croissant sopii hyvin yhteen 
- otettiin puolin ja toisin tyhmiä valokuvia ja naurettiin niille 
- naurettiin kaikelle muullekin niin ettei saatu henkeä,vatsaan pisti ja vedet valui silmistä. Parasta!
- paistettiin makkaraa nuotiolla iltapalaksi
- olin jääkelkan kyydissä ja kiljuin 
- vaikka tehtiin kaikenlaista ja oli ihanaa, ei kaksi päivää silti oikein tuntunut riittävän mihinkään!

***

In Helsinki:

- was sunny and beautiful and then foggy and windy
- was tiny bit more spring-like (but not much)
- I went to Café Ekberg for the first time. For once there was enough tea - and everything was all fancy and neat and then there were us :) 
- we walked by the sea, passed puddles and jumped on rocks (and also slid and fell into a puddle, or at least one of us) 
- I bought two packets of tea and chocolates
- I took pictures of my beautiful friend and her pregnancy-belly. It was lovely - and fun! Besides quite many hysterical laughter-scenes we changed the order in living room, stood on windowsill, took paintings off the wall and borrowed her daughter's bed cover - but we did get some good pictures! 
- we saw lot's of swans, especially fighting swans
- my friend got her hair stuck in curling iron but luckily I managed to get them off with a spoon 😂
- on Sunday we woke up (too) early and ate a quick breakfast before the most brisk of us went to play football. Later we made a yummy brunch and enjoyed it with time - or at least tried, we were just so hungry that we cobbled it :) 
- it was so wonderful to have someone as crazy as me setting all the food nicely and fussing and taking pictures and moving that plate a bit and those flowers and those mugs need to be more here - and so on..:)  
- I noticed that tsatsiki and croissants are good together 
- we took dum pictures and laughed at them
- we laughed at all other things too so that we couldn't breath, our stomach hurt and water run from our eyes. The best!
- we had sausages by the fire in the evening
- I was in an ice-sled and screamed 
- even though we did all kinds of things and it was all lovely, it felt like two days was way too short time! 

4 kommenttia :