Pages

maanantai 5. kesäkuuta 2017

Kesäkuu / June

Toukokuu loppui auringonpaisteeseen ja kukkaloistoon, pitkiin iltakävelyihin ja herkulliseen raparperipiirakkaan ystävän seurassa 💚
/ May ended in sunshine and flowers, long evening walks and delicious rhubarb-pie with a friend 💚

Kesäkuu alkoikin sitten räntäsateella, raekuuroilla ja hyytävällä pohjoistuulella joka yltyi myrskyksi asti. Muutamana päivänä oli kylmempää kuin jouluna..! Onneksi ollaan saatu sen jälkeen aurinkoa ja vähän lämpöäkin takaisin. Vaan villasukat minulla on nytkin jalassa :) 
/ Well June then. It started with sleet, hailstones and ice-cold north wind which increased into a storm. On couple days it was colder than in Christmas..! Thank goodness we've got some sunshine and bit of that warmth back now. But still, I'm wearing woolen socks all the time :) 

Saan Elliltä hellyttäviä mini-kimppuja melkein joka päivä. 
/ Elli gives me adorable mini-bouquets almost every day. 

Pihalla on hurjasti lemmikkejä ja sain miehen säästämään ne leikkaukselta. Siellä täällä on nyt hassuja lemmikki-tupsuja ja -alueita mutta ei haittaa. Ihanaa kun on kukkasia!
/ We have lot's of forget-me-nots in our yard and I managed to get E. to save them from cutting. There's funny forget-me-not-bobbles and - areas here and there now but it doesn't matter. It's just lovely to have flowers! 

Ja on myös ihanaa poimia kukkasia.  / And it's lovely to pick flowers, too.  

Harvahammas keräämässä raparperia. Elli aloitti kesäkuussa päiväkodissa ja on tykännyt kovasti olla siellä! Vähän on ollut väsynyt päivän touhujen jälkeen mutta muuten kaikki on mennyt hyvin :) 
/ Sparse-tooth picking rhubarb. Elli started kindergarten in June and she's liked it a lot! She's been quite tired after all the activity but otherwise everything has gone perfectly :) 

Tuomen kukkaset alkavat jo kuihtua, voi miten nopea oli taas niiden aika! 
/ Bird cherries are starting to decay, oh how quick was their time again!

Koirat ilta-auringossa, ihan tylsistyneinä kun pysähdyin ottamaan valokuvia (ja se kestää ihan liian kauan niiden mielestä) :) 
/ Dogs in the evening sun, all bored as I stopped to take pictures (and it takes way too long in their opinion) :) 

Sunnuntaina tulin kotiin pitkän työpäivän jälkeen ja tällainen yllätys odotti kotona. Nam!!
/ On Sunday I came home after a long day at work and this kind of surprise was waiting for me. Yum!!

Vapaapäivän herkku-lounas Hemmassa. Jestas että oli hyvää! 
/ Yummy salad-lunch at Hemma on a day off. Oh my it was good!

Ajattelin että en ole juuri viime päivinä ehtinyt kuvailemaan mutta olihan näitä kuvia sittenkin kertynyt :) Mutta kuvaaminen onkin nyt niin helppoa, valoa riittää pitkälle iltaan ja joka puolella on kauniita kukkasia - voisin oikeastaan kuvata pelkästään niitä 💜 
Huomenna töihin ja sitten pari päivää vapaata jolloin teen jotain kivaa tyttöjen kanssa! Mukavaa kesäkuuta ja hyvää alkanutta viikkoa teille!
/ I thought I hadn't taken that many pictures in the past days as I have been so busy but somehow there were quite many of these :) But photographing is so easy now, it's still bright at 10 pm and there are beautiful flowers everywhere - I could actually just photograph them 💜 
Tomorrow to work and then few free days which I'm going to spend with girls and do something fun! 
 Have a lovely June and a good new week! 

6 kommenttia :

 1. Villasukista voi luopua ehkä hetkeksi joskus heinäkuun helteillä =)

  VastaaPoista
 2. The blue in those forget-me-nots is so beautiful! Thank you for posting.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you for coming here and commenting :) And yes, it's so fragile and delicate <3

   Poista
 3. Pretty flowers! The desserts looks fabulous!

  VastaaPoista