Pages

keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Suomi-loma 4 / Holiday in Finland 4

Kotkasta lähtiessä pysähdyttiin hetken mielijohteesta Langinkoskelle Keisarilliselle Kalastusmajalle - ja mikä paikka se olikaan! Itse koski ja ympäristö on niin kaunis, puhumattakaan kalastusmajasta ja tarinoista sen takana! Kalastusmajan sivuilta kannattaa käydä lukemassa lisää - ja jos tuolla päin liikkuu, niin menkää käymään jos kaunis koski ja historia kiinnostavat! 
/ Leaving Kotka we stopped by at Langinkoski Imperial Fishing Lodge and what a place it was! The rapid itself and the surroundings are so beautiful, not to mention the lodge and stories behind it! I recommend you to read more from their pages - and if you're near, go and visit if you're interested in beautiful rapid and history!

Ihana rantasauna Sahanlahdella. Niin kaunis paikka, tyyni järvi, rauhallinen ilta ja kaunis sauna myös sisältä. Olisi ollut erittäin tunnelmallista ja rentouttavaa mutta pari nimeltä mainitsematonta tyttöä olivat melko väsyneitä ja sen vuoksi liian tehokkaita (se on mahdollista - liian väsyneenä tuntuu löytyvän kummaa energiaa, varsinkin hölmöilyyn) mutta saatiin saunottua ja rohkeimmat meistä eli kaikki muut paitsi minä, kävivät kastautumassakin. Kyllä tuli uni nopeasti kaikille sen jälkeen :) 
/ Lovely sauna in Sahanlahti. Such a beautiful place, calm lake, peaceful evening and beautiful sauna from inside too. It would have been very atmospheric and relaxing but two of us (not saying any names) were quite tired and too wild because of that (it is possible - when you're too tired you still have strange energy, especially for goofing around) but we managed to sauna and bravest of us, so everyone else than me, went for a dip too. We all fell asleep quite fast after that :) 

Asuntoauton ovelta avautuva maisema Reposaaressa. Oli juuri niin ihanaa kuin miltä näyttääkin 💚
/ The view from our camper van's door in Reposaari. It was just as lovely as it looks like 💚

Juhannusaattona Kotkassa. Iltatee aivan meren ääressä. 
/ On midsummer evening in Kotka. Evening tea right next to sea. 

4 kommenttia :

 1. Asuntoauto on kyllä kätevä. Pääsee upeisiin paikkoihin tutustumaan ja yöpymään, eikä tarvitse omistaa kesämökkiä. Teillä on ollut ihana reissu! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, asuntoauto on ehdottomasti meille sopivin lomailu- ja liikkumismuoto. Näkee niiiiiiin paljon! Kiitos <3

   Poista
 2. The sauna place does look idealic! Beautiful pictures as always.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! And oh yes..it's was so perfect - even the lake calmed down and sun came out and oh.

   Poista