Pages

keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Kiitos lokakuu / Thank you October

Kiitos lokakuu, miten ihana kuukausi olitkaan! Kaikki hetket ja kävelyt metsässä, sumuiset aamut ja ensimmäiset kuuraiset lehdet. Syksy kauneimmillaan. 
/ Thank you October, oh how lovely month you were! All the moments and walks in the forest, foggy mornings and first frosty leaves. The most beautiful time of autumn.

Katjalla kylässä 💙 Teetä, herkkuja ja Joulumarkkina-suunnitelmia - pidän siellä taas pientä kahvilaa ystävieni kanssa! 
/ Visiting Katja 💙 Tea, yummies and some Christmas fair-planning - I'm having a little café there again with my friends! 

Keskiviikkona 25.10 hohtava aamuaurinko ja kaunis syysmetsä. 
/ On Wednesday 25.10 gleaming morning sun and beautiful autumn forest. 

Torstaina 26.10. Sama paikka, 24 tuntia myöhemmin. Talvi tuli yhdessä yössä. 
/ On Thursday 26.10. Same place, 24 hours later. Winter came in one night.  

Oli epätodellisen ihanaa herätä talveen - varsinkin kun lunta tuli kerralla niin paljon! Seikkailin pari tuntia metsässä ennen töihin menoa ja hymyilin vain koko ajan - oli lapsellisen riemukas olo lumesta.
/ It was unreal and lovely to wake up to winter - especially because it snowed so much in one night! I adventured couple hours in the forest before going to work and just smiled all the time - I felt childishly joyful about the snow. 

Tein ensimmäiset jäljet poluille ja kuuntelin hiljaisuutta - sillä nyt jos koskaan metsä oli aivan hiljainen! Lumi vaimensi kaukaisetkin autojen äänet, sen ainaisen taustahuminan mikä metsään yleensä kuuluu. Se oli mahtavaa. 
/ I made the first tracks on paths and listened to the silence - because now if ever the forest was all quiet! Snow muffled even the distance sounds of cars, that constant background-buzz that you can always hear in the forest. It was wonderful. 

Metsäretki ilman teetä on vain metsäkävely. 
/ Forest-trip without tea is only a forest walk. 

Tavallinen tienpätkäkin näyttää lumisessa asussaan niin kauniilta. 
/ Even just an ordinary road looks so beautiful in its snowy outfit. 

Lumi pysyi muutaman päivän, nyt sitä on jäljellä enää siellä täällä mutta vähän kuitenkin. Viikonlopun vesisateet sulattivat paljon mutta sen jälkeen ilma on kylmennyt. On yöpakkasia ja punaisia nenänpäitä, palelevia sormia ja häikäsevää auringonpaistetta, kenkien alla rapisevia lehtiä ja pimeitä iltoja. 
/ Snow stayed for few days, now there's only little left here and there but at least some. All the rain on weekend melted a lot but after that the weather has been cooling down. There's night frost and red noses, freezing fingers and dazzling sunshine, leaves rustling under shoes and dark evenings. 

Ja nyt - tervetuloa marraskuu! Tämäkin kuu tulee olemaan hyvä, tiedän sen jo nyt 💙
/ And now - welcome November! This month will be good too, I know it already 💙

4 kommenttia :

 1. Ihana, ihana positiivinenpostaus ja nuo kauniit kuvat. Luen tämän uudelleen ja katselen pitkään kuvia♥

  VastaaPoista
 2. I read this on my big computer, and was overwhelmed by how beautiful your pictures look when big. Thank you again for posting.

  VastaaPoista
 3. Kylläpä pitäisi käydä Aulangolla. Ihania kuvia ja tunnelmia! Kiireisen, kotitöiden täyttämän arjen keskellä blogisi on ihanan rauhoittava, positiivinen ja kaunis.

  VastaaPoista
 4. What a beautiful post! Lovely pictures - candles, snow and trees - all of it truly lovely - thank you for sharing.

  VastaaPoista