Pages

perjantai 22. joulukuuta 2017

Kaksi yötä jouluun / Two nights till Christmas

Ihan yhtäkkiä enää kaksi yötä jouluun! Ohhoh. Takana monta pitkää ja kiireistä työpäivää, vähän siivousta ja raivaamista mutta ei paljoa koska en jaksa - eikä edes tunnu siltä että pitäisi kuurata koko talo. Suurimmat vain. Takana myös ihana vapaa viikonloppu joka huipentui Ultra Bran keikkaan sunnuntaina Hartwall Areenalla. Se oli jotain niin mahtavaa ja täydellistä että sanat eivät riitä kuvailemaan. Yksi elämäni ikimuistoisimmista hetkistä 💚
/ All of a sudden only two nights till Christmas eve! Oh my. There's been many long and busy days at work, some cleaning and organizing but not much because I don't have energy for it - and don't even feel like I should scrub whole house. Just the biggest messes. There was also a lovely free weekend that culminated into a concert in Sunday evening. It was one of the most amazing things in my life, I don't have words to describe it 💚

Lahjat on kaikki hankittu ja olen aika tyytyväinen kun löysin kaikenlaista kivaa ja tarpeellista enkä kuitenkaan tuhlannut omaisuutta niihin. Vielä muutama odottaa paketoimista, ehkä pidänkin vielä pienen paketointihetken ennen nukkumaanmenoa. Nämä paketit Peppi teki ystävilleen 💕
/ All presents are ready and I'm quite happy as I found all kinds of nice and useful things and still didn't waste all my money on them. Still a few waiting to be wrapped, maybe I'll have a little wrapping moment before going to sleep. Peppi made these presents for her friends 💕

I h a n a hymyilevä alpakka Tuomaan Markkinoilla viime lauantaina. 
/ Such a l o v e l y smiling alpaca last Saturday at one christmas fair. 

Ystävän kanssa teetä ja kakkua ennen konserttia. Ai että. 
/ Tea and cake with a friend before the concert. Oh yes. 

Peppi teki hienoja paperikuusia, laitan ne huomenna ikkunaan. Muita koristeita ei varmaan hirveästi laiteta, valot ja kynttilät ja hyasintit riittävät. Mutta kuusi kyllä koristellaan ja sitäkin runsaammin - laitetaan sinne ihan kaikkea mahdollista. Tuolla se nyt odottaa kiltisti nurkassa, mies osti sen eilen ja se on jotenkin sympaattinen.. :) 
/ Peppi made some cute paper trees, I'll put them on the window tomorrow. I guess we wont put any other decorations, lights and candles and hyacinths will do fine. But we'll decorate the tree and I'd say we do it quite plentiful - we'll put everything possible in it. There it is waiting nicely in the corner, E. bought it yesterday and I think it's quite sympathetic somehow.. :) 

Kelit ovat olleet kaikkea mahdollista - aurinkoa ja pikkupakkasta, lumituiskuja, vesisadetta, sohjoa ja jäätä. Mutta huomiseksi on luvattu oikein lumimyräkkää enkä malta odottaa! Kaikki lumi tänne vaan! 
/ The weather has been all kinds of possible - sun and little frost, snow, rain, slush and ice. But they've forecasted a real snow blizzard for tomorrow and I cant wait! Give me all the snow!

Huomenna vielä viimeiset touhuilut - käydään moikkaamassa sukulaisia, ostetaan loput herkut ja laitetaan paikat kuntoon. Odotan niin sitä hetkeä kun kaikki on tehty ja voi vaan olla ja odottaa ja antaa joulun tulla. Nytkin on jo vähän sellainen olo kun joululaulut soivat ja kaikki jouluvalot ovat päällä ja on mukavan tunnelmallista, teetä kupissa ja suklaata vieressä. 
Ihanaa joulua teille kaikille jo nyt, olkoon se lämmin ja leppoisa ja hyvä! 
/ Tomorrow is time for some last errands - we'll go visit relatives, buy rest of the yummies and put everything ready. I am so waiting for that moment when everything is done and you can just be and wait and let the christmas come. I'm already feeling like that a bit as the christmas carols are playing and all the christmas lights are on and it's so atmospherical, tea in a cup and chocolate next to it. 
I wish you all a lovely Christmas already, may it be warm and cosy and good!

4 kommenttia :

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Hyvää Joulua sinulle Niina ja perheellesi♥

  Anteeksi, mutta piti poistaa eka kommentti, kun taas kerran oli niin paljon kirjoitusvirheitä..:)

  VastaaPoista
 3. Merry Christmas to you!!! I hope you had a lovely time!!

  VastaaPoista