Pages

perjantai 2. helmikuuta 2018

Helmikuu / February

Samoja tunnelmia ja vanhoja kuvia mutta uusi kuukausi. Ja palapelikin ihan kesken edelleen. 
/ Same moods and feelings and old pictures but new month. And the puzzle still all unfinished. 

Ollaan luettu tätä kuvitettua Harry Potteria tyttöjen kanssa joka ilta, ai että kun tykkään - kaikesta! Kuvista, Harry Potterista, lukemisesta. Mietin vain että meneeköhän loppu (ja seuraava osa) jo liian jännäksi Ellille...hmm. 
/ We've been reading this illustrated version of Harry Potter with the girls every night, oh how I like it! The pictures, Harry Potter, reading. I was just wondering will it be too exciting for Elli, the ending and the next book...hmm. 

Eräänä aurinkoisena pakkaspäivänä pari viikkoa sitten viritin takapihalle jalustan ja kameran ja leikin lumella. Puhalsin sitä, heitin sitä ilmaan ja päälleni ja nauroin itsekseni ja mietin että naapureilla on varmasti hauskaa. Minulla oli ainakin :) 
/ On one sunny frosty day few weeks ago I set my tripod and camera on our backyard and played with snow. I blowed it, threw it in the air and on myself and laughed by myself and thought that neighbors must had had fun. I sure did :) 

Haluaisin kovasti postata tänne useammin, kuviakin on aina vaikka kuinka paljon mutta aikaa ei. En kyllä tiedä olisiko minulla kuitenkaan mitään kerrottavaa ikinä..aika lailla vain toistan itseäni - niin kuvissa kuin teksteissä. Aika usein päätän että se saa riittää nyt, mihinkään syvällisempään en pysty enkä ehdi keskittymään. Ja aika usein se myös ärsyttää. Toistaminen. Olisipa edes kerran jotain järkevää asiaa eikä aina vain luettelo tekemisistäni ja syömisistäni. Jotain muuta, jotain uutta. Usein minulla on tämä "uuden" kaipuu aina näihin aikoihin - ja se koskee kaikkea muutakin kuin tätä bloggaamista. Mutta, vaikka kuinka teenkin tätä eniten itselleni, tiedän että minulla on siellä vielä lukijoita jäljellä 💕 Ihanaa että ette ole täysin kyllästyneet tähän itseni toistamiseen (ehkä?) ! Niinpä kysynkin nyt että olisiko teillä mitään toiveita mitä voisin täällä kertoa tai kuvata tai muuta sellaista? Jos vaikka saisin teiltä uutta inspiraatiota 🌟
Kaunista helmikuuta!
/ I would really like to post here more often, I always have lot's of pictures but not time. Though..I don't know would I ever have anything to tell you..I'm pretty much just repeating myself - in pictures and in texts. Quite often I decide that it's ok for now, I don't have time for anything deeper. And quite often it irritates me too. That repeating. I wish that for once I had something reasonable to say and not always that list of my doings and eatings. Something else, something new. I often have this longing for "new" in this time of the year - and about everything, not just blogging. But, as much as I'm doing this for myself, I know I still have some readers left 💕 So lovely that you haven't totally bored with me repeating myself (haven't you?) ! So I ask you that do you have any wishes for what I could tell here or photograph or anything else? I'd might get some inspiration from you 🌟
Have a beautiful February!

38 kommenttia :

 1. Your pictures are always so lovely, and I don't think that it's boring at all what you blog about. I love hearing your list of doings and eatings! :) Share whatever you like, we'd love to hear it!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, really? I feel so boring to be always the same - but this was so lovely to hear!! I wont change then - not that I was going to but it's a relief to hear that you readers don't want/expect me to change - if that make sense :) <3

   Poista
 2. Oh, but you have said volumes here. I love to see the beauty of Finland. Thank you for sharing.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Well I guess I did say then, maybe I'm just blind "to myself"..:) Thank you!! <3

   Poista
 3. I look at/read your blog all the time and think it's perfect just as it is!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. That is just super lovely to hear! Thank you SO much <3

   Poista
 4. Blogisi on yksi harvoista joita yhä seuraan ja tiedätkö miksi: se ei ole muuttunut! Olen pettyneenä jättänyt usean itselle aiemmin rakkaan blogin seuraamisen siitä syystä että ne ovat liikaa muuttuneet joko kaupalliseksi manoskanavaksi tai jotenkin liian näyteikkunamaiseksi joka minusta näyttäytyy jopa hieman narsistisena: "näin minä pukeudun/sisustan/siivoan/olen lasten kanssa" yms. Harvatahtinen postaus ei haittaa mitään. Postaus syntyy paremmin itsestään kuin ulkopuolisesta paineesta. Säilytä ihana salaperäinen esteettisyys ja sama kaunis tarinallisuus. Blogisi postaukset ovat kuin pieniä viulusonaatteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, kiitos!!! Menen ihan sanattomaksi kommentistasi - aivan uskomattoman ihanaa kuulla tämä!
   Tuollaisia blogeja minäkin olen aina karsastanut eikä tosiaan ole pelkoa että tämä omani sellaiseksi muuttuisi - toki on kivaa esitellä kirppislöytöjä jne mutta ei sekään ole sellaista tietynlaista esittelyä, ainakin toivon ettei vaikuta siltä. Yhteistyöjuttuja ei ole tarjottu ikuisuuksiin ja ne mihin olen osallistunut ovat olleet minun näköisiäni..ja mihinkään blogi-kerhoon (tai ryhmään tai mitä ne ovatkaan :)) en tule varmasti koskaan liittymään.
   ELI ei tämä tyylini miksikään muutu, joskus vain itse harmittelen kun olisi kiva kertoa ja "antaa" teille vielä jotain enemmän. Mutta kuten sanoin, aivan mahtavaa kuulla että sellaista ei odoteta/toivota - että tämä riittää. Ihanaa. Kiitos <3

   Poista
 5. i also like you very much the way you are - keep on posting!

  VastaaPoista
 6. Tykkään juuri tällaisenä blogistasi...kauniista kuvistasi....siitä, että kerrot elämsästänne. En oikein enää jaksa seurata sitä miten sohvan paikkaa siirretään ja miten ollaan ostettu matto, jollainen on joka toisen kodin lattialla ja jota blogissa ihastellaan. Jokainen kirjoittaa siitä mistä tykkää ja jokainen sitten seuraa blogia josta tykkään....eläköön tämä vapaus...ja minä tykkään tästä...:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa!! Kiitos Hannele tuhannesti, et uskokaan miten hyvälle tuulelle tulin kommentistasi - tästä ja kaikista mitä usein tänne jätät <3 Luen ne aina vaikka en ehtisikään vastaamaan.

   Poista
 7. Piti tulla vielä lisäämään, että kyllähän minä tykkään katsella sisustuskuviakin..aina välillä..:)

  VastaaPoista
 8. We are not bored at all!!! I like your photos! They tell so much about you and your life! So keep blogging! :o)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh Timi, you are so kind! Always commenting and saying the best things <3 Thank you!!

   Poista
 9. I love your posts, your pictures and reading about what you were doing and eating. I get exited every time I see you have a new blog post up.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. How wonderful to hear that!! I will try to post more often and that way make you happy more often :)) You sure made me happy <3

   Poista
 10. These are so beautiful. The first one oh my my *-*

  VastaaPoista
 11. I love your blog! watching the seasons go by and the girls growing up makes it never the same and therefor never boring. here in Jerusalem it was 22 degrees today so watching a real winter was also beautiful!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much - really lovely to hear that!! <3 Can't believe that warmth - it was - 17 °C here today!!

   Poista
 12. Don't change anything, and even if you post pictures and don't have time to write, .post anyway. I like just seeing a slice of your life. It is very different--here and how you live- than my life. I really enjoy seeing that.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh don't worry Amara, I wont change a thing! You all just make me feel so happy..that I'm actually doing something right. Feels good to have such a sweet reader like you <3 Thank you!!

   Poista
 13. I wish you wouldn't change a thing. I really love the way you write and photograph ordinary things in your life.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh I wont! I just wanted to know if you 're all bored with this - and I got my answer and it's a no and I'm so happy!! So thank you for you words, they mean a lot to me <3

   Poista
 14. Blogisi on ihanan valoisa ja kaunis. Sellainen hyvällä lailla verkkainen. Kuvissa on viipyilevä tunnelma. Tällaisena hektisenä aikana kaipaa kauneutta ja valoisuutta. Tee juuri sellaisia postauksia, joista itse pidät. Osaat kirjoittaa kauniisti, vaikkei se mitään ihmeellistä olisikaan! Matkakertomukset ovat olleet myös ihania. Minulla on ainakin monta paikkaa, joista olen innostunut, kun olen lukenut niistä blogistasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Hanna! Miten ihanasti kuvailetkaan tätä pientä blogiani, voi että <3
   En missään nimessä aio muuttaa mitään, halusin vain kuulla että kaipaisiko joku muutosta. Tai kuten kirjoitin, kaipaan itse jotain uutta - mutta lähinnä se on sitä että olisi enemmän aikaa kuvata ja kirjoittaa tänne, ei ehkäpä mitään muutoksia.
   Se on vain tämä alkuvuosi (ja kevät) sellaista aikaa että tekee mieli uudistaa vähän kaikkea..:) Mutta niin mahtavaa kuulla että tämä ei kyllästytä!! Ja onpa kiva jos matkajutut ovat innostaneet! Sellaisia saattaa olla tulossa taas kohta.. ;)

   Poista
 15. Your blog is so lovely. I love it for its peaceful atmosphere. The images of your everyday life and the words that describe them are so... lovely... Don't change a thing!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh you are too sweet Valerie!! Thank you! <3
   I wont change anything - you all made me so happy with your comments that I will just keep doing this blog as I've done for years :)

   Poista
 16. Oh, you don't have to change a thing, I like this blog the way it is. I just wrote a blogpost myself about not doing the same as others or as I have done before, but the seasons do come every year, so a little repeat it will be. But that's oke with me and I hope with you. Keep bloggging please.

  VastaaPoista
 17. Minä tykkään sekä arkisista elämänne kuvauksista että reissutarinoistasi. Kuvasi ovat kauniita kokonaisuuksia, eikä yhtään haittaa vaikka joskus teematkin toistuvat! Kiitos piristävästä, kauniista blogistasi!

  VastaaPoista
 18. I love your ,,list of your doings and eatings"!;) This ,,list" is so beautiful and inspiring. Thank you for your blog!♥

  VastaaPoista
 19. I am definitely not bored with your posts! Your photos are beautiful, and they convey a wonderful feeling of warmth, coziness, playfulness and peacefulness. Whatever you choose to post, I am very much looking forward to reading it.

  VastaaPoista
 20. It is so so lovely! Thank you for sharing such wonderful photos and words. I am now smiling. Kenza.
  https://smiledustblog.wordpress.com

  VastaaPoista
 21. please keep posting pictures of you beautiful surroundings, it keeps inspiring me...

  VastaaPoista
 22. Olen ollut lukijasi jo kauan, vaikken ikinä ole kommentoinut mitään. Blogissasi minua on aina viehättänyt juurikin tietynlainen päiväkirjamaisuus ja kauniit kuvat lyhyiden, kivojen tekstien saattelemana. Kiitos siitä :)

  VastaaPoista