Pages

perjantai 15. kesäkuuta 2018

Kesä / Summer

Kesä, kesäkuu. Täällä molemmat. Kauan odotetut. 
/ Summer, June. Here both. Long waited. 

Heppoja, juhlia, kakkuja. Elämää ulkona. Teetä joka puolella. Juhannusruusu joka kukki ja kuihtui jo paljon ennen juhannusta. 
/ Horses, parties, cakes. Life outside. Tea everywhere. Midsummer-rose that bloomed and wizened long before midsummer. 

Ja taas, niin kuin aina, paljon töitä. Vapaapäivinä hössötän kaikki hoitamattomat asiat, siivoan jos jaksan, valvon liian myöhään kun on niin valoisaa (!!) ja yritän ehtiä tekemään myös jotain kivaa ja kuvailemaan. 
/ And yes, like always, lot's of work. On my free days I fuss about all the undone things, clean if I feel like it, stay up too late because it's so bright (!!) and also try to find time for taking pictures and for something nice. 

Kauniita päiviä ja myös sadetta ensimmäistä kertaa kuukauteen - ja joka ilta toinen toistaan loistavampia auringonlaskuja. 
/ Beautiful days and also rain first time in a month - and wonderful sunsets every evening. 

Myös lupiinit olivat ja menivät, ihan liian nopeasti. 
/ Also lupines bloomed already. way too quickly. 

Oli myös mahtava Rompetori-tapahtuma Parolan Asemalla viime lauantaina ja pidin siellä taas ystävieni kanssa kahvilaa! Tämä kuva on ihanan Rillan ottama (Pieni musta mökki-blogista) sillä unohdin ensimmäistä kertaa koskaan kamerani muistikortin kotiin..! Voi kuinka harmitti! Muutaman kuvan otin onneksi edellisenä iltana mutta kaikki ihanat aarteet ja kojut jäi kuvaamatta, samoin meidän kahvilamme mikä oli myös aika upea vaikka itse sanonkin :) Rilla oli ystävällinen ja lähetti minulle muutaman kuvan ja hänen luvallaan julkaisen täällä niistä pari.
/ There was a wonderful vintage-fair last Saturday at Parola's Railway Station where I had a café with my friends again! This picture is by lovely Rilla (here's her great blog!) because for the first time ever I forgot my camera's memory card home..! Oh how I was angry to myself! Luckily I took few pictures on the previous evening but didn't get any pictures of all those lovely treasures and booths, not to mention our café which was quite gorgeous too even though I'm saying it myself :) Rilla was kind and send me some pictures and with here permission I'll post few of them here.

kuva: Rilla Tervonen
Muutama uusi kukkanen taas ranteessa ja käsivarressa 🌸💕
/ Few new flowers on my wrist and arm again 🌸💕

kuva: Rilla Tervonen
Enää huominen työpäivä ja sitten meillä on viikon loma! Ai että olen niin innoissani! Käydään vähän rannikolla seikkailemassa mutta ollaan myös kotona ja touhuillaan täällä kaikkea mukavaa. 
Koitan vielä ehtiä tänne viikonloppuna ennen reissuamme :)  Ihanaa viikonloppua teille 💛
/ Only tomorrow at work and then we have a one week holiday! Oh I'm so excited! We'll go to the west coast for a little adventure but will be at home too and do everything nice around here. 
I'll try to come here still on weekend before our trip :)  Have a lovely weekend 💛

6 kommenttia :

 1. Ai että mitä ihania kesätunnelmia kauniissa kuvissasi! Ihanaa kesää sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 2. Ihana kuvasarja!
  Täällä ei ole satanut, mutta luonto huutaa vettä...nurmikot keltaisina ja metsä rutikuivana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja no, nyt onkin kyllä onneksi satanut - oli täälläkin todella kuivaa!

   Poista
 3. Aivan ihanan kesäisiä kuvia ja tunnelmia <3
  Ja voi että miten upea idea tuo tatuointi ranteessa 😍

  VastaaPoista