Pages

maanantai 9. heinäkuuta 2018

Lähdetään / Leaving

Kahden viikon kesäloma alkoi virallisesti tänään, jee! Ja niinhän siinä taas kävi että ihana Tanska kutsuu 💕  Pohdimme koko kevään ja alkukesän että minne lähtisimme ja päätimme jo pysyä Suomessa ja käydä pitkästä aikaa Lapissa mutta sitten suunnitelmat muuttuivat niin kuin niillä on tapana - ainakin kun meistä on kyse - ja niin, emme vain voineet vastustaa Tanskan kutsua. Se maa on vienyt sydämemme!
Aamuyöllä lähdetään kohti Turkua ja sieltä laivalla Tukholmaan. Laukut ja kassit odottavat eteisessä, viimeinen teekupillinen jäähtyy pöydällä ja vielä yksi salainen paketointi-asia odottaa - Peppi täyttää nimittäin keskiviikkona 10 vuotta! Ja siis - k y m m e n e n ?? Tässä taitaa olla kyllä joku virhe..olen melko varma että olen itse edelleen 25-vuotias ja Peppi noin seitsemän..vaikka ei sekään kai oikein voi pitää paikkaansa...hmmm? 
Hullua. 
Mutta, ihanaa kesää ja nähdään pian!

p.s kuvissa mm. Minni joka ei tykkää sateesta, välipalajuttuja, Elli ja Ellin söpöt kesähousut ja kukkakimppu omasta pihasta 💕

*** 

Our two week summer holiday started officially today, yey! And so it happened again that lovely Denmark is calling..💕 We planned the whole spring and early summer that where should we go and decided to stay in Finland and go to Lapland but then our plans changed like they quite often do - at least in our case - and so yes, we just couldn't resist the call of Denmark. That country has stolen our hearts!
We'll leave on the small hours and drive to Turku where we sail to Stockholm. Bags are waiting in the hallway, last teacup is cooling on the table and one secret wrapping-thing is waiting - you see, Peppi turns 10 years on Wednesday! I mean - t e n ?? I think there might be some kind of mistake here..I'm pretty sure I'm still 25-years-old and Peppi is about seven...but I guess that can't be right either...hmmm? 
Crazy. 
But, have a lovely summer and see you soon!

p.s in the pictures, among other things - Minni who doesn't like rain, snacking time, Elli and her cute summer-pants and bunch of flowers from our own yard 💕


5 kommenttia :

 1. Have a great time in Denmark!!! Which town will you visit this time?
  Happy birthday to Peppi! :o)

  VastaaPoista
 2. Niin se aika viilettää...lapsista sen huomaa..:)
  Onnea Pepille♥

  VastaaPoista
 3. Beautiful pictures as always. I saw the flowers that are in your yard way up high in our mountains this weekend. I guess you are at a higher elevation than us.

  VastaaPoista
 4. Time for flowers and relaxation! Wonder what book you're reading. kauniita valokuvia.

  VastaaPoista