Pages

torstai 29. marraskuuta 2012

Kylmiä,tuulisia päiviä. Palelen sisälläkin. Muuten on ollut mukavaa - Elli on ollut suloinen ja hyväntuulinen ja nukkunut kaksi yötä paremmin kuin pitkään aikaan. Ja minä olen nyt 27. Lauantaina saan kakkua ja vieraita,kivaa! Huomenna siivoillaan,käydään ehkä kävelyllä ja laitetaan Pepin joulukalenteri seinälle. En voi uskoa,että ylihuomenna on jo joulukuu. 

Cold,windy days. I'm freezing inside the house too. Otherwise it's been nice - Elli has been sweet and cheerful and has slept two nights really well. And I'm 27 now. I'm going to have some cake and guests on Saturday,how fun! Tomorrow we're going to clean a bit,maybe go for a walk and put Peppi's christmas calendar onto wall. I can't believe it's already December on day after tomorrow. 

24 kommenttia :

 1. Lämpöinen onnentoivotus sinulle 27 vuotta on ihana ikä♥

  VastaaPoista
 2. Hihii, olemme samanikäisiä. Minä tosin täytin jo muutama kuukausi sitten. :)

  Onnittelut!

  Tykkään siitä, että joka merkinnässä on kuva Ellistä. Ihanaa toistoa, pieniä muutoksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Ilona! Ja niin muistelinkin että ollaan samaa vuosikertaa:)

   Poista
 3. Onnea, oikein paljon onnea! Ja voi mikä ilme Ellillä, i h a n a!

  VastaaPoista
 4. Hih, ostitkohan tuon villapeiton ihan hiljattain? Olin työasioissa teillä päin ja työkaveri osti kirpputorilta tuon peiton parin.

  VastaaPoista
 5. Paljon paljon onnea Niina! Tulet vuoden perässäni, minä täytin 28 noin puoli vuotta sitten ja 29 vuoteen on sama matka. Vuodet vierii ja niin sen kuuluukin tehdä, mutta silti joskus herään siihen, että tosiaan olen aika pian 30 vuotias. Se on minulle kuitenkin joku omituinen rajapyykki, vaikka se ei mitään muuttaisikaan. Elämä jatkuu varmasti ja toivottavasti samanlaisena myös sen jälkeenkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! Ja hassua,oon jotenkin luullut että olisit mua nuorempi,en kyllä tiedä yhtään että miksi:) Mutta juu,voi apua kun tuo 30 lähestyy ja kovaa! Kumma miten se on niin pelottava ikä..vaikka eihän sitä miksikään muutu,siis toivottavasti:)

   Poista
 6. Onnea tosi paljon, en voi uskoa, että olet vasta niin nuori! Vain muutaman hassun vuoden minua vanhempi.

  Täällä myrskyää myös, tuulee ja ikkunan pielet on jääkukkia täynnä. Tulispa sitä lunta vielä, niin voisi tosiaan uskoa, että huomenna on joulukuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja ai,vai nuori? Kiva että ajattelet niin:) Minä taas jotenkin ajattelin että olisit samanikäinen kuin minä,tai ehkä joka hieman vanhempi..hassua millaisen kuvan sitä saakin ihmisistä täällä blogeissa:)
   Olisipa meilläkin jääkukkia ikkunoissa,on vaan huurua. Mutta nyt on lunta ainakin täällä ja se on kivaa! Toivottavasti sinnekin satoi!

   Poista
 7. here I'm frozen too.
  Enjoy your birthparty!
  Have a nice weekend.
  hugs

  VastaaPoista
 8. Onnea sankarille! Vietä ihana syntymäpäiväjuhla!

  VastaaPoista
 9. Hei onnea sinä nuori!
  hyvä että kuuluu hyvää, ja yöt sujuu nukkuen. Tiedän nyt itsekin mitä se on kun ei saa nukutuksi.. meillä väliin sujuu paremmin, väliin huonommin nuo yöt;)

  Ja joulukuu, niinpä niin, päivät kiirii..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Ja niinpä,välillä menee huonommin,välillä paremmin. Nyt onneksi paremmin ja ihan uskomatonta miten ne edes vähän paremmat yöunet vaikuttavat kaikkeen. Parempia unia sinnekin ja hyvää joulukuuta!

   Poista