Pages

sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Terveisiä pohjoisesta! / Greetings from north!

Täällä on lyhyet päivät, pakkasta pari astetta ja lunta ainakin 25 senttiä. Poroja teiden varsilla ja aitauksissa, tänään myös kaksi kaunista riekkoa keskellä tietä. Tuikkivia jouluvaloja, rätisevä takka ja ihana kelomökki. Huojuva ja upottava sänky mutta sikeimmät ja parhaimmat unet varmasti vuosiin.  Ikivanha radio joka toimii paremmin kuin uusi kotona. Telkkari mikä on ihan ihmetys (meillä ei ole kotona tv:tä) ja lasten elokuvia melkein jatkuvalla syötöllä. Mäenlaskua, saunasta hankeen juoksemista ja kiljumista ja kikattamista. Lukemattomia teemukillisia, pari litraa riisipuuroa, varmasti ainakin kilo suklaata ja aika paljon muita jouluherkkuja. Ihania lahjoja ja riemunkiljahduksia - mutta myös kiukuttelua, mököttämistä, tekoitkua ja väsyneitä lapsia ja aikuisia. Jouluista, mutta silti pohjimmiltaan ihan normaalia elämää :) 

Ihanaa joulua kaikille, eihän se vielä ole ohi!🎄

***

We have short days here, few minus degrees and at least 25 cm of snow. Reindeer on the sides of the roads and on yards, today also two beautiful willow grouses in the middle of road. Twinkling lights, crackling fireplace and lovely wooden cottage. Wobbly and too-soft bed but the most sound and best sleep probably in years. Ancient radio that works better that a new one at home. TV which is a wonder (we don't have one at home) and children's movies almost nonstop. Sliding, running to snow from sauna and screaming and giggling. Countless tea-mugs, couple liters of time porridge, at least a kilo of chocolate and quite a lot of other christmas yummies too. Lovely presents and shouts of joy - but also crankiness, pouting, fake-crying and tired kids and adults. Christmassy but still quite normal every day life :)

Have a lovely Christmas, because it's not over yet!🎄


5 kommenttia :

 1. Sounds like you do enjoy Christmas time :o)
  Merry Christmas!

  VastaaPoista
 2. Ihanan jouluista! Täällä Hämeenlinnassa ei ole niin jouluiset kelit. ;) Eilen kävimme perinteisellä joulupyöräilyllä. Katumajärvi on kyllä säästä huolimatta lumoavan kaunis. Aattona satoi vettä ja varoimme liukastumasta liejuun saunatiellä. :D Ihanaa joulun jatkoa ja lomaa teille!

  VastaaPoista
 3. Looks amazing and sounds wonderful, Happy Holidays 🎄🎄

  VastaaPoista
 4. I love the color of your photos! Happy New Year ♥♥

  VastaaPoista
 5. Oiii, miten tunnelmallista! Teillä on ollut varmasti elämyksellinen, ihana joulu.

  Kaikkea hyvää ja kantavaa alkaneeseen vuoteen, onnenhelinää, iloa, valoa, lumoa luoksenne♥

  VastaaPoista