Pages

keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Eilen / Yesterday

- rikottiin lämpöenättyksiä ihan tässä vieressä,mutta olo ei ollut yhtään niin tukala kuin muina päivinä. Sen sijaan oli aika mukavaa.
- tehosekoitin surisi monta kertaa ja aamu oli ihanaa aloittaa raikkaalla mansikkamelonijuomalla. Niin tein tänäänkin,mutta laitoin joukkoon persikkaa. Nam!
- harmittelin hajoavia lempisandaaleitani,mutta löysinkin itselleni uudet kengät kympillä! Viimeinen pari eikä edes minun kokoani,mutta onneksi kokeilin. Juuri sopivat ja niin pehmoiset. Ihanat.
- tein samaa lohimoussea mitä tarjosin lapsen synttäreillä ja söin sitä uusien pottujen kanssa. Uusi kesäherkkuni,ehdottomasti. 
- käytiin Liisan ja lapsen kanssa iltauinnilla melkein salaisella rannalla. Vesi oli lämmintä ja matalaa ja saatiin olla ihan rauhassa. Lapsen kanssa oli hauskaa polskutella ja leikkiä.
- kömmin yöllä miehen viereen alakertaan nukkumaan,keskikerroksessa on nyt ihan liian kuuma - nukkumiseen,olemiseen,kaikkeen. Lapsen huone on onneksi pikkaisen viileämpi kun sinne ei paista,mutta voi olla ensi yönä nukutaan koko porukka kellarissa. 

- some heatrecords were broken nearby,but it didn't feel as hard as on the other days. Instead,it was quite nice.
- blender buzzed many times and it was so great to start the morning with a strawberry&watermelon smoothie. Today I did almost the same but put some peach there too - yum!
- I worried about my favorite sandals,which are almost scattered,but then I found new pair for ten euros! They were the last pair and not even my size,but luckily I tried them. They're just perfect,so soft and lovely. 
- I did the same salmonmousse which I did for our girl's birthday,and ate it with some new potatoes. It's definitely my new favourite summerfood.
- in the evening we went swimming with Liisa in an almost secret beach. Water was warm and shallow and we were there all by ourselves. It was fun to play and splash with our girl.
- I went sleeping downstairs next to my partner,because it's too hot in our middlefloor - for sleeping,being,everything. Fortunately our girl's room is a bit cooler,but it might be that we're all going to sleep the next night in the basement.

6 kommenttia :

 1. UImakuva on aivan ihmeellisen ihana!

  Mekin käytiin iltauinnilla eilen. UImarannat ovat päivällä niin tukossa ihmispaljoudesta, että iltauinti viehtättää eniten.
  Mä kyllä tykkään tästä kesästä!

  VastaaPoista
 2. Ihana salainen ranta! Nämä nähtyäni en millään jaksaisi odottaa huomiseen, että pääsen merelle.

  Ja nuo sandaalit näyttävät täydellisiltä. Tuommoiset minäkin ostaisin, jos tänä vuonna jotain.

  VastaaPoista
 3. Tuo lapsikuva on niin täydellisen ihana! UPEA

  VastaaPoista
 4. Ihanat sandaalit, ja kympillä, hieno löytö!

  Minä uin mieluiten salaisilla rannoilla. Siellä saa olla ihan rauhassa ja köllötellä vaan. Ei tarvitse miettiää muita.

  Minäkin ihailen lapsikuvaa, kaunis.

  VastaaPoista
 5. ohoo, hei nyt vasta hoksasin että olet muuttanut! hieno uusi blogi:)
  upeita kuvia ja tunnelmia täynnä.
  ja niin mahtava tuo kuva pienestä kahlaavasta uimarista!

  VastaaPoista
 6. Isoinpapu: Kiitos! Ja totta,päivisin rannat on niin täynnä että mielummin menen illalla. Tämä kesä on ihana,mutta kuluu ihan liian nopeasti!

  Mimmi: Kiitos:) Sandaalit ovat kyllä lähes täydelliset,vielä kun olisivat vaan nahkaa niin kestäisivät..mutta silloin en olisi niitä kyllä kympillä saanut. Toivottavasti merellä oli ihanaa!

  Liivia: Kiitos paljon!

  Solen: Kiitos! Täällä päin saisi olla enemmänkin salaisia rantoja,en oikeastaan tiedä kuin pari..

  Outi: Voi,kiitos! :)

  VastaaPoista