Pages

tiistai 13. heinäkuuta 2010

Kuuma! / Hot!


Nyt on kuuma. Oikeastaan jo vähän liiankin kuuma. Rakastan kesää ja aurinkoa ja lämpöä,mutta kun mittari näyttää tuollaisia lukemia,muuttuu elo ja olo aika tukalaksi. Sellaiseksi nihkeän tahmeaksi. Sisälle meinaa läkähtyä ja ulkona pitää liikkua varjojen mukana. Kävelyt on jääneet kävelemättä ja moni muukin homma tekemättä. Lakana tuntuu liian paksulta peitoksi ja vesilasku on varmaan liikaa. Lapsi onneksi viihtyy uima-altaassa ja nukkuu juuri kuumimmilla tunneilla. Kunpa itsekin saisi unta. Mies-parka aikookin nukkua tämän yön kellarikerroksessa,se on tällä hetkellä talon viilein paikka.
Minä olen haaveillut jo monta päivää oikein lyhyestä tukasta ja olkaimettomasta mekosta. Ne kelpaisivat nyt enemmän kuin hyvin. Yksi haaveeni onneksi toteutui tänään,kun käytiin ostamassa uusi tehosekoitin viime kesänä hajonneen tilalle. Surautettiin iltapalaksi ihanat pirtelöt tuoreista mansikoista,mustikoista,vaniljajäätelöstä ja maidosta ja voi juku kun oli hyvää! Miten ihmeessä pärjättiin vuosi ilman tehosekoitinta? Nyt odotan jo aamua ja melonimansikkapirtelöä,mitä ajattelin kokeilla aamupalaksi. Nam. 
Voikaa hyvin!

It's really hot now. In fact,it's almost too hot. I love summer and sun and warmth,but when meter shows that kind of readings,being and living becomes quite hard. Our house is like a sauna and outdoors you have to stay in shadows. I haven't been on a walk for days and haven't done anything else either. Sheet feels too thick for a blanket and our waterbill is going to be too much. Luckily our girl enjoys being on her little pool and sleeps on the hottest hours. I wish I could get some sleep too. My parter is going to sleep in basement,because it's the coolest place in our home right now. Poor him. 
I've been dreaming about short hair and strapless dress. They would be so nice right now. Luckily one wish came true today,when we bought a new blender. Our old blender broke up last summer so it was about time to buy a new one! We made smoothies out of fresh strawberries,blueberries,vanilla ice-cream and milk and they were superdelicious! Now I'm waiting for morning and watermelon&strawberry-smoothie which I'm going to do for breakfast. Yum. 
Be well!

7 kommenttia :

 1. Kuuma, täälläkin. Matkustimme tänää vajaat viisikymmentä kilsaa ja se oli yhtä tuskaa. Paluumatkalla oli pakko pysähtyä järven rantaan ja uida alusvaatteilla. Ne kuivuivat hetkessä, eikä viilentynyt olo ollut kovinkaan pitkäkestoinen.

  Pirtelöt olisi herkkua nyt. Täytyy varmaan käydä ostamassa tehosekoitin :)

  VastaaPoista
 2. Minäkin katson että onpa kaunis mekko.

  VastaaPoista
 3. Voi että, nyt alkoi tehdä mieli pirtelöä, täytyypä lähteä jäätelöostoksille! Ihana hattu sulla, tuollaisen minäkin tarvitsisin. Tuosta mustikkakuvasta voi nähdä helteen, se on upea.

  VastaaPoista
 4. Mulle on tulossa samainen hattu postissa :) Siis jos tuo on se mitä luulen.

  Hellemekon huusin huutonetistä, vaikka sekin taitaa olla liikaa, tänään kujen bikineissä.

  Sun mekko in ihana!

  VastaaPoista
 5. Oo, luulin entiseen blogiisi pitkän nettitauon jälkeen palattuani että lopetit kokonaan, mutta sitten näin linkin tänne. Ihanaihana, ilmava ja kaunis uusi blogi. Onnea! :)

  VastaaPoista
 6. Solen: Oi,käy ihmeessä ostamassa! Meidön tehosekoitin on ollut kovassa käytössä ja ollaan kokeiltu ihania makuyhdistelmiä..nam:)

  Liivia: Kiitos:)

  Piilomaja: Kiitos! Seppälä yllätti,yleensä en edes käy siellä mutta nyt poikkesin ja hyvä että poikkesin:)

  Mimmi: Kiitos! Ja hattu on kyllä ihana,harmittaa vaan kun sotkin sen mansikkaan:( Pirtelöt on ihania!

  Minja: Kiitos! Ja ei taida olla se hattu mitä luulet,ostin tuon meinaan viisi vuotta sitten eurolla Keskisen kyläkaupasta:)

  Anniina: Voi,kiitos! Ihanaa kuulla:)

  VastaaPoista