Pages

perjantai 23. heinäkuuta 2010

Jotain sinistä / Something blue


Löydän sinistä joka puolelta. Kaikkia ihania,kiehtovia sävyjä. Raikkaita ja uusia. Yksi sininen takkikin on pyörinyt mielessäni jo toista viikkoa,se olisi mukavasti alennuksessakin. Voisin kyllä käydä ostamassa sen ensi viikolla,ellei kukaan muu ole vielä ehtinyt. 
Sinisen lisäksi löysin itseni tänään kaupan lankahyllyltä,hypistelemästä kaikkia uusia ja ihania ja pehmoisia lankoja. Ensimmäistä kertaa tänä kesänä olen haaveillut neulomisesta,liekö tuo viilentynyt ilma syynä. Äsken löysin tämän aivan ihanan blogin ja tekisi kyllä kovasti mieli kokeilla tehdä ainakin yksi liivi ja villatakki ja bolero ja ja ja..:) Huomenna voisin käydä lankani läpi ja kokeilla,miltä puikot tuntuvat kädessä pitkästä aikaa. 
Ihanaa viikonloppua kaikille!


I find the colour blue everywhere. All kinds of lovely and fascinating shades. They feel so fresh and new. Even one blue coat has been in my mind almost couple weeks now - and it's on sale too. Maybe I should buy it on next week,unless no one else hasn't bought it yet. 
Besides blue,I found myself fingering all new and lovely and soft yarns at supermarket today. And for the first time this summer,I'm dreaming of knitting,maybe because of this cooler wheater. While ago I found this lovely blog and now I would like to try to make at least one vest and one gardigan and one bolero and and and..:) It's been long time since I've been knitting and tomorrow I could try how needles feels in my hands. And maybe I could go through my yarns too. 
Have a wonderful weekend everyone!

12 kommenttia :

 1. Minäkin olen taas miettinyt neulomista; vaippaimujen, keskeneräisten kaulahuivien ja lapsen neulepaidan. Kyllä se taitaa olla tämä syksyinen tuuli, joka saa ajatuksen siihen.

  Ihanaa sinistä näissä kuvissa, se on lempivärini. Varsinkin tuo alakuva on aivan lumoava.

  VastaaPoista
 2. Heinäkuisen blogihuilaukseni aikana täällähän on tapahtunut vaikka mitä!

  Kauniille näyttää Niina! Onnea uudelle kaksikieliselle blogille.

  VastaaPoista
 3. Kaunis sarja.
  En ole vielä nähnyt lankauutuuksia. Ehkä hyväkin, sillä uusia ei saisi ostaa ennen kuin vanhat läjät vähentyy.
  Minä olen vaihteeksi täällä virkannut.

  VastaaPoista
 4. Alakuvalle huokailen minäkin.

  Mua myös kutkuttaisi tarttu puikkoihin, kesällä en olekaan neulonut yhtään. Jo pelkkä villalangan ja puikkojen nahkeus käsissä näillä ilmoilla on tuntunut vastenmieliseltä ajatukselta. Mutta kunhan päivät viilenevät...

  Kiitos blogivinkistä - mielenkiintoisia neuleita tottavie.

  VastaaPoista
 5. Voi, se sininen takki on kyllä hieno, kyllä se päällä kelpaisi kulkea! Ja hei, tuon sen yhden ehkä lievästi sinertävän harmaan takin sulle hoitoon heti kun muistan :)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, kun ihmiset innostuvat jostain. Minä en osaa innostua neulomisesta ja käsitöistä, mutta jostain muusta kyllä. Ajatus neulomisesta ahdistaa, enpä siis ajattele sitä. Mutta ihanaa, että on käsistään lahjakkaita, jotka voivat ajatella neulomista.

  VastaaPoista
 7. One can never have enough blue. I especially like the photo of the blue door.

  VastaaPoista
 8. Huomaan itsekin, että on taas alkanut sininen kiehtoa. Jossain vaiheessa kyllästyin kokonaan siihen ja laitoin pois. Nyt havahdun siihen, että kotiin on taas tullut kuin varkain sinistä muodossa ja toisessa.

  VastaaPoista
 9. Mulla on kans sinistä mielessä..ollut jo pidemmän aikaa koko ajan enemmän ja enemmän. Ajattelin ensin, että se johtuu tästä äidiksi tulemisesta..eiks teidänkin äiti tykkää sinisestä :D Ja neulonutkin olen..eilen aloitin uuden projektin kun yksi tuli lähes valmiiksi. kivaa!

  VastaaPoista
 10. Minulla on jo myös neuloshurma alkanut. Kesän alkaessa se aina hiipuu, mutta vahvenee sitten näin loppukesää kohti. Kamalaa sanoa loppukesä, minä kun en haluaisin vielä, että se loppuisi.

  Kauniit kuvat sinulla tänään. Ihanat tossut pikkuisella :)

  VastaaPoista
 11. Mimmi: Kiitos! En ole pitkään aikaan pitänyt sinisestä,sitä oli kotikotona niin paljon että kyllästyin..mutta nyt,viimeisen puolen vuoden-vuoden aikana se on alkanut näyttää taas hyvältä. Ja niin,ehkä tuulessa on jotain..vielä kun osaisi päättää mitä kutoisi!

  Minttumaari: Oi,kiitos paljon!

  Liivia: Kiitos! Minä eksyin Anttilan lankaosastolle ja siellä oli kyllä jo vähän jotain uutta..mutta maltoin mieleni,enkä sortunut ostamaan. Vanhojakin on. Minunkin pitäisi opetella virkkaamaan,mutta en jaksaisi opetella:)

  Hanna: Ole hyvä! Voi olla,että jonkun ohjeen tuolta nappaan ja kokeilen tehdä. Mutta tosiaan,sitten vasta kun viilenee..

  Liisa: Hih,se olisi kyllä ihana:) Mutta kiitos jo nyt siitä toisesta takista,sekin on ihana!

  Kirjailijatar: En ole kovin hyvä kutomaan,viime syksynä vasta opettelin kymmenen vuoden jälkeen sen uudestaan..mutta tykkään siitä,se on mukavaa puuhaa.

  P.K: Thanks! :)

  Outi: Hehee,totta! Meidän äiti tykkää sinisestä,edelleen:) Ehkä lapsen saamisen myötä saa jonkun sinisestäpitämisgeenin..hmmm:) Ja voi,valmiiksi saaminen on kivaa! Munkin pitää äkkiä keksiä joku projekti että pääsen kutomaan.

  Solen: Kiito:) Ja sama täällä,kesäksi näytti hiipuvan ja syksyä kohden kasvaa.. Ja hui,loppukesähän kohta on mutta en kyllä halua tämän loppuvan!

  VastaaPoista
 12. Oho,Villasukka unohtui välistä!
  Villasukka: Meillä ei ole koskaan ollut mitään sinistä,mutta nyt viimeisen vuoden aikana sitä on alkanut hiipimään sinne tänne..ei haittaa!

  VastaaPoista