Pages

lauantai 3. heinäkuuta 2010

Kuvat ovat minulle matkamuistoja elämän varrelta. Muistoja kaikista kuluneista vuosista ja nähdyistä paikoista. Saavutetuista unelmista. Ne ovat myös muistoja aivan tavallisista,arkipäiväisistä asioista. Lapsen hymystä,ilta-auringosta,kukkakimpusta yöpöydällä,hyvästä kirjasta,iltapäivän teehetkestä. Suurista ja pienistä hetkistä.
Kuten sanoin - ne ovat muistoja elämästä.


Ihanaa viikonloppua kaikille,nauttikaa auringosta!

To me,pictures are like souvenirs of life. They are memories of all the things I've done and all the places I've been. Memories of the past years and reached dreams. They are also memories of just ordinary life and everyday things. A smile of a child,evening sun,bunch of flowers on a night table,a good book,afternoon tea. Memories of all those big and small moments. 
As I said - they are memories of life.

Have a great weekend everyone and enjoy the sun!

8 kommenttia :

 1. Saisipa lehdessä olevat kaakelit keittiömme seinään!

  VastaaPoista
 2. Ajattelin ihan samaa kuin Liivia:)

  -Tessa-

  VastaaPoista
 3. Täällä näyttää ihan uudelta ja hienolta, kylläpä olen tyytyväinen että löysin tänne! Kuvissa on jotenkin erilainen tunnelma kuin aikaisemman blogisi kuvissa, ehkä kokokin vaikuttaa. Tekee mieli itsekin muuttaa -- ja varmaan muutankin sitten, kun oikeassa elämässäkin.

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen blogiin! Raikkaalta ja kauniilta näyttää.

  VastaaPoista
 5. Kiva, sulla on täällä tapahtunutkin muutto viimeisen vierailuni jälkeen. Onnea uuteen blogiin. Kuvasi on kauniit! :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis ihana uusi alku :) Tykkään niin kaikenlaisista uusista aluista, niissä on positiivisuuden voimaa. Aamutkin aina niin ihania päivän alkuja.

  VastaaPoista
 7. Liivia: Sanos muuta! Ihanat!

  Tessa: :)

  Mimmi: Voi kiitos sinulle:) Erilaista tunnelmaa hainkin,ehkä suurin osa tulee noista isoista kuvista. Mietityttää vaan että ovatko liiankin isoja mutta ei kai:) Sellaiseen hetkeen uuden blogin aloittaminen sopiikin,tämä minun vaihtoni näin kesken kaiken oli ehkä vähän omituinen:)

  Virkattu lintu: Kiitos paljon!

  Isoinpapu: Hih,kiitos!

  Hanna: Kiitos paljon!

  Himalainen: Kiitos sinulle:) Ja samoin minustakin tuntuu,uusissa aluissa on positiivista voimaa. Eikä sen uuden alun tarvitse olla mikään iso muutos. Silti se voi vaikuttaa isosti ja tuntua hyvältä.

  VastaaPoista