Pages

sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Mikä ihana päivä! / What a lovely day!


Pilvetön taivas,lämmintä vettä,pehmeää hiekkaa,riemusta kiljuva lapsi,paljon polskimista ja pikkukaloja,pihahommia,kiviä,multaa,liikaa hyttysiä,nurmikon siemeniä,likaisia varpaita ja käsiä,litroittain vettä,hassuttelua lapsen kanssa,uusia kukkasia maljakkoon,raikasta fetasalaattia,ihanaa savustettua nieriää,suklaajäätelöä ja seuraavaksi kauniita unia. 

Cloudless sky,warm water,soft sand,a super happy child,lot's of splashing,little fish,gardening,stones,soil,too much mosquitos,lawn seeds,dirty toes and arms,litres of water,fooling around with child,new flowers for vase,fresh fetasalad,lovely smoked artic char,chocolate ice-cream and next some sweet dreams.

6 kommenttia :

 1. Tuo alakuva on aivan lumoava! Voisin muuttaa siihen asumaan, rakentaa sen ympärille kokonaisen elämän tarinoineen. Pääsisimmepä mekin rannalle, mieluiten meren, mutta lapsi sairastaa vielä. Ehkä ensi viikolla sitten.

  VastaaPoista
 2. Oi ihanaa :) Siinä on kesäpäivän resepti! Kaipaan niin järviä. Sais olla lämmenneet kunnolla kun muutaman viikon päästä tulen.

  VastaaPoista
 3. Kylläpä olikin ihana päivä :) Paitsi ne hyttyset!

  VastaaPoista
 4. Kaunis tuo alimmainen kuva! Mitä nuo maljakossa olevat keltaiset kukat ovat? Näyttävät niin tutuilta, mutta nimeä en saa vain päähäni :)

  VastaaPoista
 5. Ihanalta päivältä totisesti kuulostaa tekstin ja näyttää kuvien perusteella. Ihastuin niin alimmaiseen kuvaan, se on täydellinen!

  VastaaPoista
 6. Mimmi: Oi,kiitos! :) Toivottavasti pääsette pian rannalle,varsinkin jos nämä helteet vielä jatkuvat.

  Hanna Hih,kiitos! Järvet ovat kyllä oikein lämpimiä jo nyt,ainakin täällä meillä päin. Ja varmaan lämpenevät vielä lisää:)

  Liisa: Niin oli!

  Malla: Kiitos! Kukat taitavat olla kelta-apiloita..tien varresta ne poimin,joten sen tarkemmin en tiedä:)

  Solen: Se olikin:) Ja voi kiitos paljon!

  VastaaPoista