Pages

maanantai 5. heinäkuuta 2010

Kirsikoita aamupalaksi / Cherries for breakfast
..ja mansikoita iltapalaksi. Niiden välissä vähän auringonpaisteelta tuoksuvia tomaatteja,sormiin murenevaa fetaa,raikasta tsatsikia ja liian hyvää suklaata. Kuumimmilla tunneilla päiväunet sinikukkaisen lakanan alla,myöhemmin lueskelua viltillä,kaikessa rauhassa. Lapsi vieressä pienessä altaassa,tukka auringosta vaaleana. Mehua kannussa ja pyöräilyä lempeässä ilta-auringossa. 
Kuumuus tekee veltoksi,mutta iho hehkuu ja mieli on keveä. On tämä kesä vaan ihanaa. 

(P.S Kiitos Liisa tuosta kolmannesta kuvasta!) 

..and strawberries for supper. Between them,some tomatoes smelling like sunshine,soft crumbling feta,fresh tzatziki and too good chocolate. Afternoon nap at the hottest hours under a bluefloral sheet,later some reading on a blanket,in peace. Girl next to me in a little pool,hair so light because of the sun. Some juice in a jug and biking on a mellow evening sun. 
This heat makes me limp,but skin is glowing and mind is lightweight. Oh,this summer is so sweet. 

(P.S Thank you Liisa for that third picture!)

5 kommenttia :

 1. Minä söin sitruunabulgarianjukurttia,uusi tuttavuus, namia. Kirsikat olisivat kruunanneet komeuden, ehkä pyöräilen torille ja syön kirsikoita iltapalaksi. Tai joksikin palaksi jossain välissä :)

  VastaaPoista
 2. Kauniit uudet sivut! Onnea!
  Voi kertokaa ihmiset, miten te saatte kuvanne näkyviin näin isoina? Minä en osaa, nyyh!

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvä ruokavalio teillä. Juuri sopivan kesäinen. Ei kesällä oikein mikään muu maistukaan. Marjat ja vihannekset ovat niin hyviä!

  VastaaPoista
 4. Solen: Kirsikoita voi syödä koska vaan,miksi palaksi tahansa:) Minunkin pitää huomenna pyöräillä torille,tänään en jaksanut ja nyt mansikkahammasta kolottaa:)

  Annika: Kiitos paljon! Minä keksin sen vasta tämän uuden blogin myötä,löysin vinkin jostain toisesta blogista. Menin blogin asetuksiin,sieltä kohta perusasetuksen ja alhaalta 'valitse tekstieditorisi'. Ennen se oli vanha editori,mutta vaihdoin sen päivitettyyn versioon. Siinä saa valita sitten kuvien kooksi erittäin suuren..mutta on ainakin minusta paljon vaikeampi selkoinen kuin tuo vanha editori. Postituksen tekemiseen menee kauemmin kuin aikasemmin mutta ovathan nuo isot kuvat kyllä mukavia. Oliko tästä mitään hyötyä? :)

  Kirjailijatar: Rakastan kesää juuri senkin takia,että tulee ihan vahingossa syötyä tosi terveellisesti. Ja kun kaikki maistuu niiiiin hyvältä! Nam. Voisin elää kesäherkuilla ympärimvuoden,salaateilla ja marjoilla ja muilla. Tänään oli lisäksi savustettua lohta eikä sekään ollut yhtään hullumpaa:)

  VastaaPoista
 5. Ihana on uusi blogisi, mutta niin oli vanhakin!

  Onnea uuteen :) Jatkan tutkimista huomenna, nyt loppuu akku. Dääm!

  VastaaPoista