Pages

keskiviikko 7. heinäkuuta 2010Pyykit ehtivät kuivua ulkona melkein kuiviksi asti ennen kuin kauan odotettu ukkonen pyyhkäisi tästä yli. Nappasin johdot irti seinistä ja kaivoin muutaman kynttilän pöydälle,sitten laskettiin koska jyrähtää ja ihasteltiin kynttilöitä. Lapsi ei pelännyt ollenkaan ja oli itseasiassa aika kivaa. 
Ennen ukkosta kävin läkähdyttävällä pyörälenkillä ja poikkesin matkalla kirpparille - ja onneksi poikkesin! Löysin nuo yllä olevat tavarat sekä viisi Kippari-lehteä miehelle,kaikki yhteensä 7,40. Ei paha vai mitä? Tuli oikein hyvä mieli. 
Ukkosen ja sateen jälkeen ulkona on ollut ihanan raikas ilma. Kävin äsken pihalla vilvoittelemassa ja nuuhkimassa ja katselemassa pieniä sammakonpoikasia. On ne vaan söpöjä! Mutta kunpa tänne sisällekin saisi yhtä raikkaan ja vilpoisen ilman..nytkin täällä on kuumempaa kuin ulkona. Huh. 

We had a little thunder shower today and it was great. Now the air is fresh and a bit cooler. And it was nice to notice that our girl wasn't afraid of it at all. 
Before the thunder I went biking and it was almost suffocating. But I'm glad I went,'cos I stopped at one flea market and found all those things in that picture above,plus five boating magazines for my partner. And they costed only 7,40 euros altogether. Not bad or what?

7 kommenttia :

 1. Minulla on samanlaisen punasininen purkki. Minulla oli siellä joskus opiskeluaikoinani teetä, nyt siellä on kuivattuja ruusunterälehtiä.

  Alimmainen kuva on kaunis.

  VastaaPoista
 2. Täällä oli yöllä ihan mahtava ukkonen. Se salamoi ja jyrisi aivan päällä. Piti oikein herätä ja valvoa. Kameraa en jaksanut sentään hakea. Eikä koirakaan pelännyt ukkosta, se on nyt testattu.

  VastaaPoista
 3. Täällä on vähän jyrissyt eilen, mutta kunnon sadetta odottelen yhä..

  Ihana tämä sinun uusi blogi! Lisään jossain vaiheessa ehtiessäni suosikkeihini blogiini?

  VastaaPoista
 4. Mä sitten tykkään tästä uudesta. :)

  VastaaPoista
 5. Upeat löydöt, ja upeat kuvat! Varsinkin tuo ensimmäinen, siinä se kesä on.

  VastaaPoista
 6. Ihanaltä näyttää täällä uudessa! Ilmavan raikas (sopii tähän painostavaan ilmaan)!

  VastaaPoista
 7. Solen: Olen nähnyt noita purkkeja aika useinkin kirppareilla,mutta nyt raaskin vasta ostaa kun maksoi euron:) Laitan sinne varmaan teetä,siihen se on kai tarkoitettukin:)

  Kirjailijatar: Oi,tuollaista ukkosta kaivataan täälläkin nyt..oikein kovaa en ole kokenu pitkään aikaan,mutta luulen että pelkäisin kyllä. Olen aika pelkuri:)

  Jonna: Voi kiitos! Ja lisää toki:)

  Hanna-Leena: Hih,kivaa!

  Mimmi: Kiitos! Ja niin,niinhän se on:)

  Outi: Kiitos muru! Kivaa kuulla:)

  VastaaPoista