Pages

lauantai 31. heinäkuuta 2010

Sateen jälkeen / After the rain..nuuhkittiin ihanan raikasta ilmaa,käveltiin kultaisen pellon ympäri,kasteltiin kengät lätäköissä,juotiin paljon teetä ja syötiin keksejä ja kudottiin kaulaliinaa lapselle. 
 En voi millään uskoa,että huomenna on jo elokuu.

..we sniffed lovely fresh air,walked around a golden field,wetted our shoes in puddles,drunk a lot of tea and ate cookies and knitted few rows of scarf for our girl. 
 I can't believe it's already August tomorrow. 

7 kommenttia :

 1. Uskomatonta se onkin! Toisaalta sitä miettii, mihin kesä on mennyt, toisaalta taas ihmettelee sitä, mitä kaikkea on parissa kuukaudessa ehtinyt...

  VastaaPoista
 2. Viljapelto näyttää niin kauniilta.

  VastaaPoista
 3. sateen jälkeen tuoksuu ihanalta! ja näin kuuman ja kuivan jälkeen kun sataa, niin se tuoksuu vielä paremmalta.

  VastaaPoista
 4. Minun kesäni on nyt puolivälissä. Katson sen kestävän vielä ainakin kuukauden, puolitoista.
  Lasten kesälomaa on hiukan yli puolet jäljellä myös.
  Elokuu on minun. Olen silloin syntynyt ja kuukausi on kaunein minusta.

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihana tuo ensimmäinen kuva. Kultapelto! Minusta kesä on mennyt ihan liian nopeasti. En voi käsittää, että on elokuu ja kaikki kivat hommat on vielä tekemättä.

  VastaaPoista
 6. En voi uskoa minäkään että tänään on jo elokuu! Kesä on mennyt ihan villinä juosten ohi, huh.

  Täällä ei ole satanut oikein ollenkaan, paria pientä kuuroa lukuunottamatta. Kaipaan jo sitä, se puhdistaa ja sen jälkeen on mukava käydä kävelyllä. Ja näköjään sateen jälkeen saa ihania kuviakin :)

  VastaaPoista
 7. Hanna: Niin,totta. Toisaalta on tehnyt vaikka mitä ja toisaalta ei ole ehtinyt tekemään vielä mitään:) Niinhän se aina menee.

  Jonna: Kiitos! Viljapellot on ihania.

  Mirka: Juu,helteiden jälkeen se tuoksu on jotenkin aivan erityisen ihana:)

  Piilomaja: En minäkään ajattele kesän elokuuhun vielä loppuvan,mutta jotenkin se olo vaan muuttuu kuun vaihtuessa..vaikka ei pitäisi! Ihanaa että teillä on vielä lomaa,nauttikaa!

  Kirjailijatar: Kiitos! Ja samat sanat,tämä kesä on mennyt todella nopeasti,liian nopeasti..harmittaa,vaikka ihanaa on ollutkin. Mutta kun meilläkin on niin monta asiaa vielä kokematta ja tekemättä,että tiedän että niitä ei enää ehditä..

  Solen: Hih,sade virkistää kuvaajankin:) Helle tuli näköjään takaisin,sen suhteen ei tunnu elokuulta..mutta ehkä tuuli on viileämpi? Ja täksi päiväksi on luvattu kunnon myräkkää,hui!

  VastaaPoista