Pages

sunnuntai 1. elokuuta 2010

Huomioita elokuun ensimmäisenä / Notes on the first of August


Aamuaurinko ei enää paista keittiöön,hyttysiä on vieläkin liikaa,lapsella on tylsää kun uima-allas tyhjennettiin,marjoja on kivaa poimia omasta pihasta pakkaseen,muurahaiset ovat vallanneet leikkikentän ja sorsat kävelytiet,tekee mieli juoda teetä koko ajan,kehitettävien kuvien valinta on vaikeaa,voisi olla kivaa mennä retkelle joku päivä,pihassa kukkii kesän viimeiset kukat,ilta-aurinkokaan ei enää yllä keittiöön,pimeä tulee jo ihan yllättäen. 

Morning sun doesn't shine to our kitchen anymore,there's still too much mosquitos around here,our girl (who I'll be calling 'P' from now on,it's easier that way) is bored because we emptied her swimming pool,it's nice to pick berries from your own yard and put them into a freezer,ants have taken over the playground and ducks the footpaths,I feel like drinking tea all the time,it's hard to pick photos for developing,it would be nice to go for a little trip some day,summer's last flowers are blooming in our yard now,evening sun doesn't shine to our kitchen either,it comes dark suddenly.

7 kommenttia :

 1. seisoin juuri aamukahvilla terassilla. minusta siellä tuoksuu syksy. vai luulenko vain?

  kauniita ovat kuvasi.

  VastaaPoista
 2. what a gorgeous blog! you take lovely photos :) i want to drink lots of tea too at the moment

  VastaaPoista
 3. Pimeä on kyllä alkanut tulla jo, totta. Varsinkin viime yönä sen huomasin, tuntui että ei näin pimeää ole ollut aikoihin! Olipa hyvä että mainitsit valokuvat - pitääpä itsekin tehdä tilaus heti tänään. :)

  Ihana kimmellys tokassa kuvassa, kaunista.

  VastaaPoista
 4. Vaikka huomaan, että pimeä alkaa tulla tavallista aikaisemmin, niin suurin muutos heinäkuun ja elokuun välillä minulla on ollut henkinen. Valmistuautuminen kouluun ja rutiineihin. Toivon, silti, että saamme nauttia näistä kauniista ilmoista vielä koulun alkamisen jälkeenkin :)

  Ihania sulkia. Minä keräilin lapsena tuollaisia isoja sulkia. Kerran löysin pellolta jonkun haukan sulan, punaruskea raidallisen. Se oli sulkakokoelmani aarre.

  VastaaPoista
 5. Pimeys on kyllä ihan ihmeellinen: vastahan yö oli valoisa. Meillä on täällä jo ihan säkkipimeää, laitoin lapsille yövalonkin.

  VastaaPoista
 6. Minäkin olen huomannut saman, miten valo on siirtynyt eri paikkoihin. Ei paista enää samalle seinälle kuin alkukesästä. Ja pimeäkin tulee, olen sytyttänyt joinain iltoina jo lampunkin, omituista.

  Lumpeet ovat kauniita.

  VastaaPoista
 7. Mirka: Kiitos:) Ja niin..jotain erilaista ilmassa on. Ehkä tuoksu..ja tuuli,se tuntuu hieman viileämmältä. Ai kun meilläkin olisi terassi missä juoda aamuteetä...

  Melski: Oh,thank you so much! I would like to drink lots of tea too,but it's too hot now..

  Malla: Kiitos ja ole hyvä:) Minulla on vieläkin kuvien valitseminen kesken,huh..mutta jos reissun jälkeen saisin vietyä ainakin osan kehitykseen:)

  Solen: Ah,rutiinit..tylsät rutiinit. Minuakin ahdistaa syksy vaikka töitä tai koulua ei olekaan. Tykkään niin lämmöstä ja auringosta että ei tosikaan (vaikka helteillä valittelinkin:))..voin kesällä kaikella tavalla paremmin,elämä on helpompaa,lapsenkin kanssa. En jaksa syksyn kurakelejä,pukemista,kylmää...mutta kai niihin vielä on aikaa!
  Ja vau,haukan sulka kuulostaa hienolta! Nuo omani ovat varmaan kaikki sorsien,niitä löytyy nyt jokapuolelta.

  Annika: Niinpä,juuri äsken ihmettelin miten yöllä voi olla niin valoisaa..ja nyt on jo pimeää. Hui.

  Kirjailijatar: Vuodenajan muuttumisen huomaa kyllä helposti valosta..muistan kuinka keväällä sitä riitti yhä pidempään ja pidempään ja miten ihanaa se oli. Nyt se taas karkaa pois..ikävää:(

  VastaaPoista