Pages

tiistai 3. elokuuta 2010

Tein pitsoja aina ihanan Bobin tahtiin ja taisin vähän innostua liikaa. Kerrankin oli paljon aineita (yleensä ne loppuvat aina kesken),tanssittavaa musiikkia ja oma rauha. Nyt on sitten pitsoja vaikka muille jakaa! Mutta kyllä me taidetaan syödä ne kaikki ihan itse:) 
Äsken varmistui myös lähtöpäivämme ja se on jo ylihuomenna! Mutta toisaalta,mikäs kiire tässä on. Ajattelin kohta aloittaa pakkaamisen,kirjastossa kävinkin jo hakemassa lisää luettavaa. Huomenna pakataan loput ja juostaan asioilla,niin että torstaina päästään toivottavasti lähtemään aikaisin aamulla. Määränpäänä on Pulmankijärvi ja sen rannalla oleva miehen tuttavan pieni mökki. Siellä ei ole sähköä,ei juoksevaa vettä eikä oikein mitään muutakaan. Jännää!

I made pizzas with the ever so lovely Bob and got maybe a little carried away. But for once I got lots of ingredients (usually they all run out in the middle of cooking),good music and my own peace. So now we have enough pizzas to feed the neighbours too! But I guess we'll eat them all by ourselves:) 
 And now it's confirmed - we'll be leaving to the north on Thursday,day after tomorrow! But there's really no hurry. I'll start packing later tonight and I already went to the library to get more reading. Tomorrow we'll pack all the rest stuff and run some errands on town,so that we can hopefully leave very early on Thursday morning. And our destination will be Pulmankijärvi (lake Pulmanki) and on its shore my partners friends little cottage - with no electricity or running water. I'm so ecxited!

9 kommenttia :

 1. Kuulostaa kivalta erälomalta. Minä aina haaveilen, että pääsisi johonkin tunturin kupeeseen, joen varteen, metsän siimekseen, järven rannalla, kallion luodolle viikoksi vaan olemaan. Tänä kesänä se ei onnistunut...ehkä ensi kesänä :)

  Pizzat näyttävät herkullisilta. Kivaa matkaa teille!

  VastaaPoista
 2. Nami mitä pitsoja! Ja oi kun hyvä kun mainitsit Bobin, enpä ole herraa kuunnellut aikoihin! Pari vuotta sitten hän oli ihan ykkössuosikkini. Pitääpä kaivaa levyt esiin pitkästä aikaa, tuli ihan sellainen fiilis :)

  Mahtavaa ja ikimuistoista reissua teille, täällä jäädään innolla odottamaan kuvareportaasia! :)

  VastaaPoista
 3. Herkun näköisiä pitsoja, ihania :)
  Ja aivan upea matkakohde, ihanan syrjässä. Varmasti arjesta erilaista.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa lomaa teille, pitsat ei tehneet kovin hyvää mun onnettomalle tahdonvoimalleni yhdistettynä epätoivoiseen pikalaihdutuskuuriin ennen töiden alkua... nam!

  VastaaPoista
 5. Bob ja pitsaa, mikä vallaton yhdistelmä :) Toimii aina.

  Oi teidän lomasta tulee varmasti ikimuistoinen. Olisi joskus mukava kokeilla kuinka kauan tälläinen perusmukavuuksiin tottunut ihminen viihtyisi paikassa jossa ei olisi yhtikäs mitään. Näin kun en ikinä sellaisessa paikassa ole ollut, pidän sellaista aika viehättävänä ja romanttisena. Kuinkahan oikeasti :)

  VastaaPoista
 6. En voi sille mitään mutta koen jonkunlaista halveksuntaa kun joku sanoo ettei "voi elää" (edes viikkoa!) paikassa missä on sanotaan nyt ulkohuusi, ei sähköä, ei vettä.
  En voi sille mitään. Ärsyttää semmoiset. Hienohelmoiksi ajattelen.

  VastaaPoista
 7. Toivotan aivan ihanaa matkaa! Karunkaunista ja unohtumatonta. Jos teillä on aikaa ja aikeita ajella, niin siinä aika lähettyvillä Norjan puolella on kaunis, pieni Vadsön eli Vesisaaren kaupunki ja kauempana Jäämeren rannalla Vardö, Vuoreija. Maiden rajalla Näätämössä on hauska kirppis!

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia tullut taas tänne. Ja siilit, voih!

  Mukavia reissuunlähtö-tunnelmia sinne <3

  VastaaPoista
 9. Kirjailijatar: Kiitos! Ja voi,toivottavasti pääset noihin kaikkiin ensi kesänä! Meidän piti alunperin lähteä ihan toiseen suuntaan,mutta suunnitelmien muutos ei kyllä haittaa ollenkaan. Ihanaa nähdä Suomea ja Lappia ja vähän Norjaakin!

  Malla: Voi,kiitos sinulle! Matkakuvia tulee varmasti kyllä piisaamaan:) Ja Bob on aivan ihana,paras kaikista!

  Himalainen: Hih,kiitos:) Tehdääb noita aika usein,ovat niin helppoja ja käteviä ja riittää aina seuraavallekin päivälle. Nam.
  Ja sitä reissumme varmasti on,arjesta erilaista,kaikin tavoin! :)

  Anjuska: Kiitos! Ja voi ei..mutta jos yhtään helpottaa,minulla on ihan samanlainen tahdonvoima:)

  Solen: Jep,niin kyllä toimii! Olen ihan innoissani kun pääsen nyt kokeilemaan tuollaista,oleilua paikassa missä ei oikeasti ole mitään. Vähän jännittää kyllä:)

  Piilomaja: No sanos muuta! Mulle nuo ei ainakaan tuota mitään ongelmia. Ollaan monet kerrat oltu mökillä ilman vettä ja sisävessaa,sähkö tosin oli..joten se vähän epäilyttää mutta senkin asian kanssa tosiaan pärjää. En halua olla hienohelma:)

  Maijja: Kiitoskiitos! Vinkit otettiin ilolla vastaan,tarkoitus on hyvinkin ajella ja katsella maisemia,seikkailla ja tutkia paikkoja:) Joten jos noille main eksymme,varmasti käymme!

  Minja: Kiitos sinulle:) Ja siiilit on niin ihania,kunpa meidänkin pihassa olisi:)

  VastaaPoista