Pages

torstai 23. syyskuuta 2010

Päästiin kaupungille ja meillä oli kivaa! Kaunis ilma kävellä ja seikkailla ja hoitaa asioita. Kirjakaupan alennusmyynnistä löytyi lapselle hieno autokirja ja minulle uusi muistikirja. Miehelle ostin pehmeän yllätyspaketin sunnuntaiksi,silloin on tasan kuusi vuotta siitä kun meistä tuli enemmän kuin ystäviä. Mitä kaikkea kuuteen vuoteen onkaan mahtunut. Ja miten moni asia on muuttunut..! Hurjaa. 
Iltapalaksi tein ison kasan pitsoja,kylläpä maistui pitkän päivän jälkeen hyvältä. Parhaalle maistuivat ne missä oli fetaa,pestoa,
tomaattia,persikkaa,sipulia,valkosipulia,herneitä ja paljon tomaattikastiketta. Nam!

It was a beautiful day today so we walked to town. It was nice to walk around and run some errands. I found a funny car-book to our girl and a notebook for myself from bookstores' sale. And a soft suprise-gift for my partner for Sunday. On Sunday it'll be exactly six years since we started dating. And it feels so strange..already six years! I can't belive it. So many things have changed and happened. Oh. 
I made some pizzas for dinner and they tasted so good after a long day. The best ones were those with feta cheese,pesto,tomatoes,peaches,onions,garlic,peas and lots of tomato sauce. Yum!

6 kommenttia :

 1. Kuullostaa oikein hyvältä päivänne ja nyt mulla on nälkä!

  Meille tulee myös 6 yhteistä vuotta täyteen joulukuussa, niistä 4 naimisissa :D Hui!

  VastaaPoista
 2. Such lovely gentle light! New books are such a treat. Congratulations on 6 years!

  VastaaPoista
 3. Villatakki näyttää tutulta, vai luulenko vaan? Onnea teille murusille! Me ollaan kans kummasteltu, mitä kaikkea on tapahtunut seitsemässä vuodessa. Ja muuttunutkin on moni asia. Ja silti tuntuu, että nyt ollaan vasta alussa, että nyt aletaan vasta rakentaa tulevaisuutta..u know. :)

  VastaaPoista
 4. Tuo jugend-talo on minusta kanssa yksi herkuimpia Hämeenlinnan rakennuksista, niin parhaat värit ja yksinkertaiset muodot. Mukavaa vuosipäivää! Vitsit, sai kyllä tuo pizza nyt veden herahtamaan kielelle, slurps :)

  VastaaPoista
 5. OI jopas innostuin pitsoistanne! Kuulostaa herkulliselta!

  VastaaPoista
 6. Minja: Ai,onnea siis teillekin! Pitkä aika tuo kuusi vuotta,vaikka toisaalta tuntuukin lyhyeltä..

  Melski: Thank you so much! :)

  Outi: Hmm,tuo on sellainen kirpparilta ostettu kotitakki,en usko että olet nähnyt ennen:) Ja kiitos! Ja tiedän,samoja tunnelmia täälläkin:)

  Parolan asema: Kiitos! :) Ja tuo talo on kyllä kaunis. Paljon katseltavaa. Harmi vaan kun se on sellaisessa käytössä...

  Isoinpapu: Nyt sitten pitsojen tekoon!

  VastaaPoista