Pages

keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Tänään harmaa taivas,liikaa suklaata ja palelevat varpaat. Paljon märkiä lehtiä,liian lyhyt tanssitunti ja ihana ilta-aurinko. Huomenna nurkkien järjestelyä,vähän kutomista ja toivottavasti myös pieni kaupunkireissu naapurien kanssa. Toivotaan ettei sada. 
Nyt vielä kupillinen teetä lämmikkeeksi,sitten kosteilla hiuksilla nukkumaan. Aamulla ovat juuri sopivasti pörrössä. Hyvää yötä!

Today; a grey sky,too much chocolate and cold feet. Lots of wet leaves on the ground,too short dancing lesson and lovely evening sun. Tomorrow some organizing at home,knitting and hopefully a little trip to town with our neighbours. Let's hope it doesn't rain. 
Now a cup of tea and then to sleep. Good night!

10 kommenttia :

 1. Tuo on totta - märällä tukalla nukkuminen on paras tyvikohotus! Sinulla on hyvä laukkusilmä :) ja kuvissasi vilahteva vintage-laukkukokoelmasi on kahdehdittavaa sorttia. Voisitko perustaa vintagelaukkukaupan, johon haalisit meille "en koskaan löydä hienoja vanhoja käsi/nahkalaukkuja, vaikka kuinka haluasin!" - tyypeille myyntiin makeimmat käsveskat? :)

  VastaaPoista
 2. autumn weather is scheduled for tomorrow but today was sunny here, and thanks to this :
  http://2.bp.blogspot.com/_HGnyuHytTP4/TJpkerK7jMI/AAAAAAAABI0/Wkne6uUkA6Y/s1600/012.JPG (posted)
  we had warm hands & hearts !! thank you xo
  i hope your feet are not cold anymore & enjoy your evening cup of tea

  VastaaPoista
 3. Ottaisin heti tuon laukun joka on lehden vasemmassa alakulmassa! Mä olen ikuisesti laukkuhullu.

  VastaaPoista
 4. Näissä kuvissa on niin hurmaavat syksyvärit ja -tunnelmat!

  VastaaPoista
 5. Ei haittaa, vaikka on harmaa taivas, kun katselee koiraasi. Hän on itse asiassa erittäin söpö. Tunnustan, olen koiraihminen, lähes 8-vuotiaan cairnterrierin onnellinen omistaja.

  VastaaPoista
 6. Minttumaari: Joo,ja varsinkin nyt kun tukka on vähän lyhyempi se toimii mainioisti! Ja kiitos:) Mutta varo sanojasi...ties vaikka perustaisinkin sellaisen kaupan! Eikä siinä muuten mitään,mutta olen aika kiintyvää sorttia,varsinkin laukkujen kohdalla joten kaupankäynti voisi jäädä aika olemattomaksi kun pitäisin kaikki laukut itselläni:) Heh:) Mutta ei vaan,olisihan sellainen ihan ihanaa..ostaa ja myydä vintagelaukkuja. Oi.

  Valerie: Oh,you're so welcome!! I'm really happy to hear that:)

  Liivia: Samat sanat T. toinen laukkuhullu! Laukut on liian ihania.

  Malla: Kiitos! :)

  VastaaPoista
 7. Marjatta: Hih,no ei haittaakaan! Ja meillä kun on noita vielä toinen lisää:) Laukut on ihania mutta niin on kyllä koiratkin! Cairnit on söpöjä!

  VastaaPoista
 8. Kaksi noin söpöä koiraa samassa kodissa. Sanon siksi, että ainakin kymmenen vuotta ellei enemmän puhuin koiran hankkimisesta. Ongelmana oli ja ovat allergiat ja astma, molemmat minulla. Ongeksi hoitosuositukset ovat muuttuneet ja saatoimme hankkia koiran. Voin ainakin yhtä hyvin, ei tietoakaan haitoista.
  Voi että, miten sitä ihminen kiintyykään näihin pieniin ja suurempiinkiin "karvapalloihin".
  Laukut ovat ok, sitä vain ensiksi huomaa itselle tärkeät asiat.

  VastaaPoista
 9. Hello, Niina.
  This is my first visit to your blog (thanks to Ulla for sharing the link). You take the most lovely photographs and I have enjoyed them so much.
  Hope you have a wonderful day! Stay warm and enjoy your chocolate. :o)

  VastaaPoista
 10. Marjatta: Ihanaa,että saitte vihdoin koiran ja että oireita ei ole tullut! Äitini ja hänen miehensä ovat molemmat enemmän ja vähemmän allergisia,mutta ottivat silti kissan muutama vuosi sitten..oireita oli aluksi mutta nyt ei enää ollenkaan. Eläimet,ja varsinkin koirat ovat kyllä ihan oikeita perheenjäseniä:)

  Katherine: Well hi! And thank you so much,that is so nice to hear! I hope ypu have a wonderful day too:) Oh,and who Ulla do you mean?

  VastaaPoista