Pages

keskiviikko 29. syyskuuta 2010Sanat on nyt vähän hukassa,mutta kuvia riittäisi vaikka päivän jokaiselle tunnille. Ja hommia. Huomasin sen tänään kun tein listan kaikesta mitä pitää muistaa tehdä ja hankkia ja siitä tuli todella pitkä. Ollaan kyllä laiskoteltu nyt ihan liikaa,ote on jotenkin lepsunut kaikesta. Mutta huomenna aion tehdä siitä lopun ja ryhdistäytyä. Haluan vetää viivan ainakin yhden listatun asian yli. Vielä kun osaisi päättää mistä päästä taloa (tai pihaa) alottaisi..

I have so many pictures but so little words right now. And also so many things to do. I realized it today when I made a to-do-list and it became so long (too long). We've been way too lazy these days,just slacking around. But tomorrow I'm going to change that and take a grip of myself. I want to draw a line over at least one thing on my list. If only I could decide where to start..

8 kommenttia :

 1. Lista on pitkä täälläkin.Siivosin sentään ja tein omenapiirakan.Ihana asu sinulla,ihan täydellinen.Sen voisin lisätä listalle.Itseni päivittämisen,vaatekaapin siivouksen ja ulkomuodon piristämisen.

  VastaaPoista
 2. Tekemättömät työt rasittavat, mutta niitä kertynee jokaiselle. Koti on paikka, jossa riittää tekemistä ja varsinkin näin syksyllä.
  Älä ota turhia paineita, sillä lapsi vie kuitenkin enimmän ajan.

  Yritin mieltää valokuvien ottopaikkaa, eivät taida olla Hämeenlinnasta? Ilmeisesti Helsingistä, ainakin tuo tuolikuva ja ettei Esplanadilta.

  Kävin pari päivää sitten luomukaupassa, ok. Kiitos Sinulle tiedosta.

  VastaaPoista
 3. Tuo keltainen lämmike kaulasi ympärillä viimeisessä kuvassa, huivi tai kauluri... Se näyttää ihanalta ja mukavalta. Täydellisen huivin/kaulurin neulominen on tämän hetken ykköstavoitteeni.

  Blogissani on sinulle tunnustus. Kiitos myös siitä, että sain lainata kuvaasi, sekin löytyy nyt blogista.

  VastaaPoista
 4. Nyt kerkesin istua kahvikuppi vierellä kiittämään sinua. Kiitos ihanista harmaista!:) aluksi toinen tuntui hurjan isolta, mutta nyt kumpikin juuri sopivat. En tiedä miten ne näin "asettui":) Kovassa käytössä, toiset pitäisi itse alkaa tekemään.. jos jaksan. Yritän talon lämmitystä siiiiirtää vielä myöhemmäksi, mutta alkaa kylmä tuntua "vanhoissa";) luissa.

  Kiitos.

  -Tessa-

  VastaaPoista
 5. Täälläkin hukutaan tekemisiin. Purkamattomat laatikot tuijottaa päin ja kasoihin kompastuu... Puh. Pitää pitää tarmokas päivä huomenna.

  VastaaPoista
 6. kivoja kuvasarjoja tällä kerta kerran jälkeen.

  minäkin olen lipsunut liikaa, ja huomaan jälleen kerran, että tarvitsisin listaa, listata kaikki tekemättömät työt ja sitten vaan tehdä ne peräjälkeen. ehkä tänä viikonloppuna. vielä pyristelemme irti mahataudin rippeistä.

  VastaaPoista
 7. Hope you tick many things off your list! It's such a great feeling, crossing things off a list.

  VastaaPoista
 8. Rimpsukaisa: Voi kiitos! Kivaa kuulla. Ja totta,joskus kivasti pukeutuminen piristää ihan kummasti! Minunkin listallani vaatekaappien siivoaminen,apua..

  Marjatta: Joo,en otakaan paineita vaan yritän tehdä aina fiiliksen mukaan. Nyt vaan ei ole ollut fiilistä oikein mihinkään:)
  Ja juu,kuvat on Helsingistä alinta lukuunottamatta ja tuolit juuri Espalta:)
  Minä en ole vieläkään ehtinyt sinne luomukauppaan kunnolla,ensi viikolla kyllä menen!

  Inari: Voi kiitos sinulle,tunnustuksesta ja kaikesta! Ihanaa:) Ja keltainen oli ennen kaulaliina,tänä syksynä yhditin päät ja siitä tuli sellainen rinkula..paljon parempi niin,ihan lemppari tuli heti:)

  Tessa: Voi,ole hyvä! Hassua että tuntuivat erikokoisilta,onneksi ne ovat nyt asettuneet:)

  Merja: Meilläkin on kompastumisvaara:) Täälläkin tarvitaan touhupäivää..ehkä ensi viikolla sitten:)

  Syysleimu: Kiitos! Ja voi,mahatauti..yäk. Ikävää,toivottavasti se menee pian ohi! Me ollaan lipsuttu ihan ilman tautejakin..

  Melski: Yeah,that feels so great! I had a few things off my list,no so many I planned but even something:)

  VastaaPoista