Pages

perjantai 1. lokakuuta 2010

Ja niin tuli Lokakuu / And so it is October

..ja toi mukanaan ihanan sumun aamuksi,kirkkaan auringonpaisteen päiväksi ja kirpeän viileyden illaksi. Myös ystävän nopealle vierailulle,liikaa laskuja postilaatikkoon,uuden puhelimen,mitä en osaa käyttää ja järjestelyinnostuksen,mikä jäi vähän lyhyeksi. 
Vielä se voisi tuoda muutaman lisätunnin vuorokauteen,uuden sängyn lapselle,jonkun tiivistämään ikkunat,haravan,ompelulankoja,uusia lakanoita,Pirkan karpalo-kerma-rooibosta (mikä on taas loppu),lisää puhtia,parempia öitä ja vielä yhden omenapiirakan. 
Mitä sinä toivot lokakuulta? 

..and it came with a lovely morning fog,bright sunny day and a crispy cool evening. Also,a good friend visited me quickly,mailbox was full of bills and I had a little organizing moment,a bit too short though. And October could bring also few more hours to day,a new bed for our girl,someone to seal our windows,a rake,thread for sewing,my favourite rooibos-tea,more energy,better nights and one more apple pie. 
What are you wishing from October?

7 kommenttia :

 1. Minä toivon erityisesti kutomisintoa, koska nyt on niin monta suunnitelmaa ja juttua kesken. Mietin kirjoittaisinko ne ylös, mutta pelkään että siitä tulee sitten semmoinen pakkolista.

  Mekin järjesteltiin tänään vähän, joitakin kaappeja on vielä sikinsokin ja toisaalta joitakin hyllyjä tyhjänä, kertyyhän sitä tavaraa varmaan pikku hiljaa lisää mutta alahyllyille ei oikein voi laittaa mitään kovin tärkeää tai arvokasta tai särkyvää, vielä.

  Kivoja, tärkeitä toiveita sinulla, toivottavasti toteutuvat! Ja suloinen orava. :)

  VastaaPoista
 2. Voi tuollaista valoa kuin teekupissasi toivon! Ihana.

  Järjestely tuo sielullista tyydytystä, mutta tyytyväinen voi olla ilmankin. Ja missä on järkevän järjestelyn raja? Ettei mene maaniseksi. :) Itse ajttelen, että lelujen keräämisessa iltaisin. Se on nyt hyvä.

  VastaaPoista
 3. Minä toivon blogissani kertomien juttujen lisäksi lämpimiä hetkiä.

  VastaaPoista
 4. Minä toivon vähän järjestystä ja hiljaisempaa tahtia. Nyt on kiva, kun tavarat ovat jo yhdessä kodissa ja voi kaikessa rauhassa laittaa asioita paikoilleen. Sitten toivon värikkäitä lehtiä, kuulaita aamuja ja aikaa kirjoille, vihdoin viimein.

  VastaaPoista
 5. Loistava oravakuva! Olenko koskaan edes parempaa nähnyt.

  VastaaPoista
 6. = one more day in the week ;) !
  not too much rain to be able to enjoy walks & yellow leaves
  longer nights
  soup making
  some good teas & lattes
  some new clothes
  ...
  so your daughter is going to get a "big girl" bed ?!

  VastaaPoista
 7. Mimmi: Kiitos:) Toivon että sinunkin kutomistoiveesi toteutuu! Minulla menee taas juuri niin päin,että kutoa voisin vaikka koko ajan mutta mikään muu ei huvita:)

  Ilse: Totta,tyytyväinen voi olla ilmankin mutta juuri se tunne kun on saanut jonkun kaaos-kasan tai hyllyn tai kaapin selvitettyä ja tavarat ovat löytäneet omat paikkansa..niin se on aivan mahtava:) En minäkään mikään himo-järjestelijä ole,nyt on vaan päässyt koko koti sellaiseen kaaokseen että pitäisi järjestää kaikki nurkat oikein kunnolla..

  Jonna: Toivon että saat niitä! :)

  Kirjailijatar: Voi,minä toivon noita samoja asioita myös. Vaikka ei olla muutettukaan,niin silti..

  Liivia: No oi,kiitos! Vau:)

  Valerie: I agree!! One more day in the week,please! And all those other things could be on my list too..okay,not those lattes but everything else:)
  And yep,that's the plan! We're going to see one tomorrow,hope it's good!

  VastaaPoista