Pages

keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Turusta löytyi tytölle kauan etsityt syyskengät (tai tennarithan nuo oikeastaan ovat),uusi lätsä tämän ihanan tilalle (se oli hukkunut Lapin reissumme aikana,höh),yksi synttärilahja yhdelle pienelle tytölle joka täytti eilen kaksi vuotta ja miehelle uusi hieno lävikkö vanhan ja ruman ja hajonneen tilalle. Itselleni en näköjään ostanut mitään,mutta en oikeastaan edes tarvinut mitään erityistä. Mielummin laitoin vähät rahani sellaisiin mitä oikeasti tarvittiin. Mutta jos sitä rahaa olisi ollut enemmän,yhdet ihanat kengät olisin voinut kyllä ostaa. Sellaiset mustat nahkaiset nauhakengät. Voi kun sellaiset löytyisi vielä jostain täksi syksyksi.
   
I bought new shoes and a hat for my girl,one birthday present for one little girl and a new colander for us from Turku. If I had had more money,I would've bought nice black leather shoes with laces for myself. I hope I can find another pair somewhere..but I can easily cope without them too. It feels like there's always some much to buy..and almost every time our girl's needs goes first..:)

6 kommenttia :

 1. Hihi, ihana toi muurahaiskuva :) Outi-open luontokasvatus osa 1. "Tämä on muurahainen. Älä tapa muurahaista." :D

  VastaaPoista
 2. Kauniilta näyttää Turku kuvissasi! Minullakin tulee näköjään nyt syksyllä ensimmäinen semmoinen oikein kunnon koetus tämän ostolakkoni kanssa, olisi niin paljon kaikkea ihanaa mitä tekisi mieli vaikkei oikeasti tarvitse. Toivottavasti saat kenkäsi, minusta on tärkeää että on ihanat kengät, siitä tulee niin hyvä olo.

  VastaaPoista
 3. Tuollaiset kelpaisi minunkin tytölleni syyskengiksi. Yhdessä kaupassa oli, muttei tyttöni kokoa.
  Miehelle lävikkö? Mitä hän sillä tekee? Jäin miettimään:)

  VastaaPoista
 4. Minä niin tarvitsisin kengät. Kun lapsi muutti pois kotoa, muutti samalla minun kenkävarastoni :) Olen ollut kova lainailemaan kenkiä ja nyt ei ole kenkiä. On yhdet, jotka hiertää ja toiset, jotka on rikki. Nyt vaan tuntuu, etten ehdi edes kenkäkauppaan koskaan.

  VastaaPoista
 5. miten voikaan syksyn rypistämät ja rapistamat hortensiat näyttää noin kauniilta!

  VastaaPoista
 6. Outi: Hih,opit ei vain mennyt ihan perille..:)

  Mimmi: Kiitos! Ja totta,syksy on kyllä ehkä pahin aika kaiken ostelun kanssa. Kun on oikeasti paljon mitä tarvisi ja sitten vielä niiden lisäksi paljon mitä vain haluaisi:) Yritän kyllä löytää sellaiset kengät,hyvät kengät pitää olla tai muuten oon koko ajan ihan jalkakipuinen.

  Liivia: No voi harmi:( Me löydettiin nuo Zaran poikien osastolta. Ja hih,mies on meillä se pääkokki ja osaa arvostaa kaikkia hyviä keittiövälineitä..niin se oli vähän niin kuin hänelle vaikka minäkin sitä tulen kyllä käyttämään:)

  Kirjailijatar: Voi ei,nyt heti sitten kenkäostoksille! Kyllä hyvät kengät pitää olla:)

  Hanna Maarit: No sanos muuta!

  VastaaPoista