Pages

torstai 9. syyskuuta 2010

Eilen ja tänään / Yesterday and todayEilen kävin vähän kriikunavarkaissa siellä tyhjällä tontilla,tanssin reggaeton-tunnilla paitani litimäräksi,ostin Lidlistä tummaa suklaata ja unohdin sen kassalle,olisin halunnut mennä iltakävelylle kun oli niin kaunis ja lämmin ilta,mutta en jaksanut,venyttelin vaikka en olisi jaksanut sitäkään ja kudoin yhden ranteenlämmittimen valmiiksi.
 Tänään söin aamupalaksi muutaman kriikunan (kiitos vaan tyhjä tontti!),venyttelin vähän lisää (auts kun kolottaa joka paikkaa),kaivelin kaapeista jämäsuklaita teen kaveriksi,aloitin säärystimien kutomisen,tein banaanikakkua tällä ohjeella ja tuli tosi hyvää!,toivoin kaunista iltaa mutta sain pilviä ja nyt toivon että ei sataisi sillä lähdemme muutaman tunnin päästä katsomaan ilotulituksia! Lapsi tulee ensimmäistä kertaa mukaan,saa nähdä miten käy. Kuusi vuotta sitten oltiin siellä miehen kanssa ensimmäistä kertaa,vähän niin kuin ensitreffeillä. Oli aika romanttista kyllä:) Saa nähdä onko tänään romantiikkaa,kaikkea muuta kyllä varmasti! Evääksi otetaan paljon banaanikakkua,kriikunoita ja hyvää mieltä. Ja ehkä myös sateenvarjot,varmuuden vuoksi.
Ihanaa iltaa teillekin!

Yesterday I picked some damsons from that tree I found earlier,danced on a reggaeton lesson like never before,bought dark chocolate from a store and then forgotted it on a counter,dreamed of an evening walk but was too tired for it,did some stretching in the evening and finished knitting one wrist warmer.
Today I ate few damsons for breakfast,stretched some more (ouch my back hurts..),searched chocolate from cupboards,started to knit leg warmers,made delicious banana cake,hoped for beautiful evening but instead had some clouds and now I'm hoping that it wont start raining because we're going to see fireworks in a couple of hours! There will be a firework competiton in our capital today,for the 13th time this year. Six years ago we were there for the first time with my partner and I guess they were bit like our fist date..and it was so romantic! This year we're taking our girl with us for the first time so I guess there won't be so much romance but everything else instead:) We're taking lot's of banana cake,damsons and good spirit with us..and maybe umbrellas too,just in case.
Hope you have a great evening too!

4 kommenttia :

 1. Oikein ilotulituksia! Minä en tykkää niistä oikein yhtään, lapsi tykkää, nykyään. Mutta vielä vuosi sitten piteli korviaan ja manasi vaan että koska loppuu.
  Toivottavasti on romantiikkaa:)

  Ensimmäinen kuva on kiva, kodikas ja jotenkin mukavan turvallinen.

  VastaaPoista
 2. Minä virittelin kynttilät palamaan. Taidan heittäytyä miehen viereen sohvalle ja katsoa siitä ilotulituksia. Tai vaihtoehtoisesti menen parvekkeelle ja neulon samalla.

  Me oltiin joskus useampi vuosi sitten katsomassa ilotulituksia lasten kanssa. Haitula taisi olla ihan pieni. Pienet nukkui. Haluttiin kuulla musiikki ja pidettiin auton radio päällä. Lisäksi lämmitystä, ettei ikkunat huurru. Kävi sitten niin hassusti, että autosta loppui akku ilotulituksen aikana. Väki lähti pois ja me oltiin siellä tyhjällä rannalla autossa nukkuvien ipanoiden kanssa. Odoteltiin, että akku latautuisi ja lähdettiin sitten. Matkalla nähtiin vielä, kun joku roikkui auton ikkunasta kännipäissään ja pudotti lompakkonsa tielle. Otettiin se siitä mukaan ja hetken kuluttua ne tyypit kenen autosta se kukkaro tippui olivat pysähtyneet tien varteen. Muissa hommissa. Saatiin kukkarokin omistajalleen. Loppu hyvin kaikki hyvin.

  VastaaPoista
 3. Romantiikkaa toivon minäkin olleen illassa, se on hyväksi ja niin hyvää!

  VastaaPoista
 4. Liivia: Kiitos! Ja no,ei ollut romantiikkaa mutta ihan kivaa muuten:) Ilotulitukset on kauniita tuollaisina isoina juttuina..äänestä en minäkään tykkää.

  Jonna: Oi,aika kivaa kun voitte seurata sitä parvekkeelta tai sohvalta! Tai no,onhan siinä varmaan huonotkin puolensa.. Ja hyvä että loppu hyvin kaikki hyvin!

  Ilona: Se on kyllä hyväksi ja hyvää mutta eipä sitä eilen kyllä ollut..:)

  VastaaPoista