Pages

perjantai 10. syyskuuta 2010

No olihan ne hienoja! / They were great!Kuten arvelinkin,romantiikka jäi vähän olemattomaksi mutta kaunista kyllä oli. Ja ihanan lämmintä ja mielettömän paljon ihmisiä ja kaskaiden sirkutusta. Sitä ei täällä meillä kuule. Välillä tuntuikin kuin oltaisiin oltu ulkomailla ja se oli kivaa.
Lapsi ei pelännyt kuin muutamaa kovempaa pamausta ja oli yllättävän kiltisti,ainakin kellon aikaan nähden. Syötiin vähän pähkinöitä ja pasteijoita ja juotiin mehua - kakut ja kriikunat kun unohtui kotiin. Aluksi oltiin aika huonossa paikassa,mutta onneksi mies löysi paremman paikan kallion päältä,sieltä on tuo ensimmäinen kuva. Ilotulituksia oli aika hauskaa kuvata,vaikka suurin osa kuvista epäonnistuikin. Mutta tässä nyt muutama.

Fireworks were really beautiful! And although we didn't have any romance as I expected,it was fun. We ate some nuts and pastys and drank juice (I forgot to take the banana cake and damsons with us,of course) and listened to crickets. It felt bit like we were somewhere abroad and it was nice.

4 kommenttia :

 1. Kiva, että oli onnistunut reissu. Minä kuuntelin ja katselin jysäyksiä parvekkeella. Ja neuloin samalla.

  VastaaPoista
 2. Täällä pamauksia ainoastaan kuunneltiin kotisohvalla ja vuoteessa. Yllättävän kauas niiden ääni kantaa. Viime vuonna olimme katsomassakin. Olisi tehnyt mieli lähteä nytkin, mutta meidän pikkuinen on vielä niin pieni, ettei viitsitty lähteä säikyttämään.
  Hienoja kuvia kyllä sait, tykkään eniten tuosta kolmannesta.

  VastaaPoista
 3. Voi miten hienoja kuvia, ilotulitusta on kyllä hauska ja vaikea kuvata. Kivalta illalta kuulosti myös!

  VastaaPoista
 4. Jonna: Voi,tuokin kuulostaa kyllä oikein kivalta:)

  Iia Katariina: Kiitos! Ja voi,toisaalta kyllä ikävää miten kauas ne äänet kantavat..

  Anjuska: Kiitos! :)

  VastaaPoista