Pages

lauantai 11. syyskuuta 2010

Tänään ohjelmassa luumujen säilömistä ja laiskottelua,ehkä vähän kutomistakin. Sää on niin harmaa että olokin tuntuu ihan ankealta. Onneksi banaanikakkua on vielä paljon jäljellä ja teevarastot tuli täytettyä eilisellä kauppareissulla. Eiköhän niillä pärjätä.
Today I'm going to be lazy. Before that I'll freeze some plums and maybe knit something too. This grey weather makes me feel bit gloomy,but luckily I have some banana cake left and lot's of tea. I guess I get along with them..

8 kommenttia :

 1. Ihanat kuvat!! Syksyn ilma hidastaa vauhdin. Minulla auttaa kun on tekemistä sormille, kaunista katseltavaa, ihanaa musiikkia korville ja vähän meininkiä. Ettei ihan jää nurkkaan vaan kyyhöttämään vaikka mieli tekis :)

  VastaaPoista
 2. Minäkin vietän laiskaa päivää. Perkaan ehkä puolukoita jos jaksan, ja teen niistä ehkä rahkaa ja piirakkaa jos saan ne perkattua. Suklaakiisseliä tekee mieli.

  Ihanan harmaat kuvat, aivan tähän päivään sopivat. Tuo ylimmäinen on lumoava. Minä en jaksa edes tarttua kameraan, nautin tihkusateesta vain silmillä.

  VastaaPoista
 3. so beautiful...
  love your blog!

  moa

  VastaaPoista
 4. Ankea ilma on suhteellinen käsite. Mies jäi koiran kanssa kotiin ja minä lähdin töihin. Kotoa tuli viesti, että lähtevät metsään, kun on niin hyvä kuvausilma. Meidän pitäisi miehen kanssa asua varmaan jossain Irlannin nummilla, kun sateinen tai tuulinen sää mielluttää...

  VastaaPoista
 5. Banaanikakku näyttää herkulliselle. Miten säilöt luumut - haluasitko jakaa reseptin?

  Tulin myös sanomaan, että I ♥ your blog - vaikka kirjoitan jatkuvasti sen nimen väärin :)) - siksi blogissani on sinulle pikkuinen kiitos.

  VastaaPoista
 6. Hanna: Kiitos! Kyllä aina pitää jotain ethdä,oli se sitten kutomista tai lukemista..en minäkään osaa vain olla.

  Mimmi: Kiitos! Enpä minäkään jaksanut kuin muutaman kuvan ottaa,ei ole hyvää valoakaan.. Ja hyvä että en ole ainoa ketä laiskottaa:) !

  Moa: Oh,thank you so much!! :)

  Stella: No tuo on kyllä totta..tykkään kyllä tällaisista "huonommista" ilmoista,juuri eilen vaan oli sellainen ärsytyspäivä:) Ja huonoilla ilmoilla saa hyviä kuvia!

  Outi: Oi,hyvä:))

  Minttumaari: Voi sinua,kiitos valtavasti!! Ihanaa kuulla:)
  Ja niin,laitoin luumut pilkottuina pakkaseen,ihan sellaisenaan ja ilman sokeria..ei se varmaan mitään säilömistä ole:) Saa nähdä miten niille käy..jos nyt ainakin jouluun asti säilyisivät,kun mielessä pyörii luumukakku tai piirakka:)

  VastaaPoista
 7. Pidän kuvista, näistäkin. Olet ihan hujauksessa kehittynyt valtavasti kuvaajana, tai ainakin minusta tuntuu siltä.

  Ensimmäistä kuvaa katselen kylmät väreet niskassa, se on hyvä.

  VastaaPoista