Pages

sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Oranssi päivä / Orange day

Käytiin tänään söpön Hilla-tytön synttäreillä ja oli kivaa! Paljon menoa ja melskettä,ihania herkkuja ja nättejä tyttöjä. Kotiinviemisiksi saatiin liian hyviä suklaaneliöitä ja todella väsynyt lapsi:)
Ystävän koti on täynnä kauniita esineitä ja tavaroita ja melkein kaikki ovat hänen vanhojaan. Harmittaa,että oma äitini ei säästänyt lapsuudestani oikeastaan yhtään mitään,muutaman lelun vain. Höh. Siitä huolimatta ajattelin tehdä pienen retken äidin vintille joku päivä. Muistini mukaan siellä on vielä vanha nukkekotini ja se olisi kiva kunnostaa lapselle. Ja ties vaikka löytäisin sieltä jotain aarteita!

We were at my friends daughters' birthday party today and it was fun! Lot's of play and running around and lovely delicacies and pretty girls. We had some chocolate cake and a very tired girl to take with us:) 

5 kommenttia :

 1. Great pictures, and colours! Orange is the colour of today, for sure!

  VastaaPoista
 2. a long winding road of sickness for me here & all the more enjoying your vitamined orange !
  i hope you all had a great day, especially the birthday girl !
  i'll be back soon to see more of your beautiful pix & catch up with your news
  xoxo

  VastaaPoista
 3. Ihania oransseja pilkahduksia!

  Oma mummoni heitti lähes kaikki äitini lapsuuden lelut ja tavarat pois. Äitini tästä viisastuneena on säästänyt ihan kaikki minun ja siskojeni lelut. Tuntuu, ettei omalle tytölleni tarvitsisi hankkia mitään, kun kaikkea jo on ja yllin kyllin.

  Vanha nukkekoti kuulostaa aivan ihanalta!

  VastaaPoista
 4. Voi tota norsulaukkua, ihan mahtava! Kiitos kuvista, ihan kuin olisi itsekin ollut pienellä retkellä oranssissa.

  VastaaPoista