Pages

torstai 28. lokakuuta 2010

Kävin tänään kangaskaupassa ja ostin vihdoin ja viimein kankaita lapsen joulukalenteriin. Jos sitten vaikka viikonloppuna kaivaisin ompelukoneen esiin. Ja sen jälkeen haluan kyllä tehdä itselleni jotain,niin paljon ihania kankaita oli taas tarjolla! 
Samalla matkalla poikkesin lelukaupassakin ja ostin kalenteriin pienen Pikku Myyn ja Muumipeikon (muumit on ihan parhaita nyt!). Pienet puuväritkin on jo valmiina ja niiden lisäksi ajattelin ostaa ainakin muutaman kivan pinnin ja - tietenkin - pari tikkaria. Mutta sitten tulee jo vähän ongelmia..en halua täyttää kalenteria pelkillä leluilla enkä karkeilla,mutta mitäs muuta sinne keksisin? Mitä kaikkea te olette laittaneet? Olen kyllä aivan innoissani tästä,mutta silti samalla vähän hämmentynyt - ei näiden pienten yllätysten keksiminen olekaan niin helppoa kuin luulisi!

I bought some fabrics for an Advent calendar,which I'm going to make for our girl. I'll try to start making it on weekend and hopefylly get it done in time. And after that I want to sew something for myself too - there were so many lovely fabrics in the store!
I also stopped by at a toystore and bought little Moomin figures for the calendar - Moomintroll and Little My (our girl loves Moomins!). I've got small coloured pencils too and I'm thinking of buying few cute pins and - ofcourse - few lollipops. But then it gets difficult..I don't want to fill the calendar with just toys and candy,but what else I could get for it? I'm really excited about this this but at the same time I'm bit confused too - it's not so easy to make up these little surprises as you would imagine!

11 kommenttia :

 1. Tarrat tai kiiltokuvat on aika kivoja! Minä laitoin viime vuonna kalenteriin palikkaliituja, muutaman palikan aina silloin tällöin, niin että jouluaattona rasia oli täynnä!
  Olen laittanut joskus myös ohjeen pipareihin ja piparimuotin. Lasten kanssa ollaan sit leivottu.

  VastaaPoista
 2. Oisko joku semmonen, että "tänään mennään uimahalliin" kiva? tms.. pus teille ihanille <3

  VastaaPoista
 3. Voikun toisella on kivat vaatteet! kyllä noissa kehtaa harjaa heilutella;D

  -Tessa-

  VastaaPoista
 4. Ihanat vaatteet tytöllä :) Meilläkin on joulukalenteri alkutekijöissään, viime vuonna vähän aloittelin sitä kerran kun oli äidiltä ompelukone lainassa mutta kesken jäi. Olen jemmaillut kirppiksiltä ym. kaikkea pientä kivaa vähän, mutta sama ongelma on varmaan edessä. Jonnalla oli kivoja ehdotuksia, täytyypä yrittää muistaa. Ja yks juttu mikä mulla on jemmassa, on tarravihko. Jos alkukuusta laittaa sen, myöhemmin voi sitten vaikka laittaa niitä tarroja, joita siihen vihkoon voi keräillä.

  VastaaPoista
 5. Teen vaikka paperinukke ja anna tytön itse värittää nukke ja vaatteet.
  Sitten voisi olla lappusia, missä lupaat tehdä jotain kivaa. Esim. piparien leipomista, yhdessä leffan katsomista, uimaan ym.
  Pieni palapeli voisi olla kiva.

  VastaaPoista
 6. Ihanat tamineet pienellä!

  Mä leikkelin juuri eilen tarroja irti alustastaan. Kiiltokuvat on myös jees ja sitten pienet lorut ja rallatukset.
  Näyttäisi tulevat aika tavara-painotteinen meille tänä vuonna. Kaikki on kierrätettyä, mutta aattelin pihistää aattona lahjoista vieläkin hiukan, niin suotakoon aarteet pitkin joulukuuta.

  VastaaPoista
 7. Miten olisi jollekin päivälle vaikkapa koriste jouluuseen tai joku kiva pikku askartelu tehtävä, pieni peli jota voi yhdessä pelata? Arvoituksia, vitsejä? Miksipä ei jotakin tarpeellista pientä mitä kuitenkin ostaisi, uusi saippua, sukat? Valokuva johon liittyy mukavia muistoja, sille voisi sitten vaikka askarrella kehyksen...

  VastaaPoista
 8. Joulukalneteriasiaan en osaa sanoa juuta enkä jaata, mutta se on selvää, että tässä postissa on ihanan mehevät vaikkakin rauhalliset värit. Minä vähän himoan tuota samaa teekuppia, mutta roosana :)

  VastaaPoista
 9. Minä tuumaan, että kun tyttösi on noin pieni vielä hän ilahtuisi ihan pelkistä kuvista. Esim muumikiiltokuvia, jos muumi on nyt hitti.
  Silloin nuo muut jutut, joita luettelit olisivat isoja juttuja kun hän on isompi ja enemmän niiden päälle ymmärtäisi.
  Mutta tämä on vain minun mielipide.

  VastaaPoista
 10. What an adorable little helper you have! Good luck with the advent calendar, I'm sure you'll figure out some lovely treats to put into each pocket.

  VastaaPoista
 11. Hei,kiitos paljon kaikille kivoista vinkeistä! Sain monta ideaa taskujen täytteeksi. Uimahalliin mennään ainakin ja pipareita tehdään,ettei ole pelkkää tavaraa vaan.
  Kun vaan vielä saisi tehtyä sen kalenterin...:)

  Katherine: Thanks! :) And hmm,I still haven't started making that calender but at least I've got some ideas what to put in in..:)

  VastaaPoista