Pages

tiistai 26. lokakuuta 2010

Tänään söin aamupalaksi sacher-kakkua kahvilassa ja sain hienon peikonlehden mieheltä lahjaksi. Ei kuulemma halunnut antaa mitään heti kuihtuvia ruusuja,vaan jotain pitkäikäisempää ja oikein hyvä niin. Toivottavasti tuosta tulee oikein iso ja komea! 
Päivällä haravoitiin muutama tunti tytön kanssa niin kuin eilen suunniteltiin ja kylläpäs tuntui hyvältä. Reippaalta ja ahkeralta,kerrankin. Ja miten sopivasti postikin toi uuden ja upean Toastin ja kauniin porokortin kaukaa pohjoisesta! Ihan kuin olisivat molemmat tienneet tulla juuri tänään eivätkä vaikka vasta huomenna. Varsin hyvä päivä tänään siis. Ja tälle hymyilin ihan erityisen pitkään. Voi miten kivaa,minäkin haluan! 

Today I ate some sacher cake for breakfast at a cafe and got a nice plant from my partner (I couldn't find a translation for it but if you translate it straight from Finnish,it would be 'gnomes leaf'). He didn't want to give me roses or anything that wilts right away,so instead he gave me something long-lasting and I like that. I hope that plant will become big and strong!
At day we raked with P as I planned yesterday and it felt good. Brisk and energetic,for once. And how convenient that I got a new and gorgeous Toast gatalogue and a beautiful postcard from Lapland today! It's like they knew to come just today and not for example tomorrow. So it's been quite a good day today. And especially this made me smile a lot. I want to dance like that too!

8 kommenttia :

 1. Pakko kysyä heti, että tilasitko tuon Toastin erikseen vai tuliko se vaan? Mä en ole tilannut, koska pari kuvastoa (miesten mallisto ja home) on tullut ihan tilaamattakin, mutta yleensä pari päivää ennemmin kuin toiset kuuluvat niitä saaneen.

  Ja miten alkoikin heti tehdä mieli haravoida? Kummallista :)

  VastaaPoista
 2. Haravointi on ihanaa! Ja peikonlehdet!

  Ihanaa nimipäivää Niina!

  VastaaPoista
 3. Täytyy sanoa, että kuvistasi tulee ihan Liivia mieleen.

  VastaaPoista
 4. I love the idea of a plant and watching it grow! Sweet :)

  VastaaPoista
 5. Olen ihan jo melkein kiukkuinen, kun Toast ei monista katalogitilauksistani huolimatta suostu nyt lähettämään mulle yhtään mitään. Tänään olis hyvä päivä tulla! Posti ei ole vielä tullut...

  VastaaPoista
 6. Mmm, minä söin toissapäivänä lounaaksi minttusuklaakakkua...

  VastaaPoista
 7. Mirva: Tilasin joskus muutama viikko sitten koti-toastin ja tuon vaate-toastin ja viime viikon tiistaina tuli koti-toast. Ja siitä pari päivää niin tuli toinen samanlainen,enkä yhtään tiedä miksi. Tätä en tilannut,ellei tämä ole sitten se vanha tilaamani,silloin muutaman viikon takaa..sekavaa:) Mutta kiva että tuli!

  Jonna: Kiitos Jonna! :) Ja haravointi on kyllä kivaa,varsinkin nyt kun kukaan ei pakota siihen vaan saa ihan itse päättää haravoiko vai ei:)

  Anonyymi: Ai,kiitos - ilmeisesti? Kun en oikein tiedä onko tämä sinun mielestäsi hyvä vai huono asia...mutta tarkoituksella ei ainakaan yritä ottaa liiviamaisia kuvia. Enkä edes osaisikaan,hänen kuvansa ovat niin upeita!

  Melski: Yeah,sweet indeed:)

  Tanja: Minulla oli sama homma joskus alkusyksystä..yritin tilata katalogia monta kertaa mutta lähettivät vain niitä sellaisia pieniä pocket bookeja,höh. Mutta nyt mulla on sitten kaksi koti-kuvastoa enkä tiedä miksi..jos et saa omaasi,voin mielihyvin lähettää tuon toisen sinulle! :)

  Ilona: Oi,varsin makoisa lounas,nam! :)

  VastaaPoista
 8. Olet ehkä nähnyt sitten tämänkin: http://www.youtube.com/watch?v=e6DLGB3uwFU
  Nuo on ihania tuollaiset. Tulee hyvä mieli. Tuota do re mi:ta katsellessa olen itkenytkin, jos oikein sopiva tunnetila on ollut...

  VastaaPoista