Pages

keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Annoin lapselle eilen muutaman jemmassa olleen lelun ja kyllä niillä on sitten leikittykin. Ne piti ottaa jopa yöunille mukaan. Ja tyttö ennusti näköjään päivän säänkin aamulla,kun touhuili kumisaappaat jalassa pitkin taloa. Voi voi. Ei kyllä uskoisi että kello on vasta neljä,niin pimeäksi meni taas taivas. Tekisi mieli ripotella pöydät täyteen kynttilöitä,mutta teen sen vasta vähän myöhemmin. Lähden ihan kohta tanssimaan ja voi miten olenkaan odottanut sitä! Se piristää taatusti enemmän kuin kynttilät. Eikä varmasti ole enää kylmä sen jälkeen:) Nyt pitää mennä,joten toivotan vain hauskaa (joskin sateista) iltaa kaikille!

I gave a few "new" toys for P. yesterday (they've been hiding in a closet for a very long time) and she has been playing with them ever since. She even took them to sleep with her:) And she also forecasted the weather this morning by wearing those wellies. Sky is full of gray rain and I can't believe it's only 4 pm,it's so dark. I feel like putting candles everywhere,but I'll do that later. I'm off to my dancing lesson soon and oh boy I've been waiting for it! It will definitely cheer me up a lot more than candles. And I guess I won't be freezing anymore after that:) But now I must go. I hope you have a great evening!

8 kommenttia :

 1. Tuo teidän tapetti on kyllä hienoista hienoin!

  Minäkin muistan kun mulla oli talossa kumisaappaissa alati hilluva vajaa 2-vuotias. Saappaat oli uudet ja mustat, joissa punaiset tereet. Lapsi oli niistä niiin onnellinen.

  VastaaPoista
 2. Teilläkin kumpparit jalassa sisällä! Meillä sama juttu. :)

  VastaaPoista
 3. Meilläkin on ollut noita kumpparityyppejä, just tuossa iässä! :D Niissä varmaan kiehtoo se, että ne on niin helppo laittaa itse jalkaan!

  Minäkin tuota tapettia ihastelen! Se on mahdottoman hieno! Onko se joku vanha vai joku sellainen, jota voisi vielä hankkia jostain?

  VastaaPoista
 4. Oliko hauska tanssitunti? Millaisella tunnilla käyt? Minä olen ihan laiskistunut tänä syksynä ja olen suunnannut liikunan tarpeen vain pitkiin lenkkiin. Mutta tanssin nälkä on siellä mahan pohjassa ja enköhän lähde taas tunneillekin.

  Ihana toi kumpparikuva. Koko asetelma, lapsi, kumpparit ja tapetti.

  VastaaPoista
 5. Liivia: Kiitos! Meillä tyttö on kyllä ihan kenkä-hullu. Aina pitää kopistella kengillä sisällä,ihan siitä lähtien kun oppi kävelemään. Välillä sandaaleilla,välillä lenkkareilla ja välillä kumppareilla..

  Mirva: Hih,hyvä! Kumpparit on pop!

  Jonna: Kiitos! Ja hmm,en kyllä yhtään muista tuon tapetin nimeä/merkkiä enkä tiedä sitäkään saako sitä enää. Joskus vuosi sitten ostettiin se Pintaväristä. Olisi kyllä ihanaa,jos sitä vielä saisi..pitää käydä kaivelemassa jos löytäisin edes sen nimen jostain!
  Ja totta,kumpparit on helpot! Tosin meidän tyttö menee välillä mun korkokengilläkin enkä ymmärrä miten se pysyy niillä pystyssä:)

  Kirjailijatar: Voi kiitos! Tuota tapettia vasten kyllä onnistuu melkein kuva kuin kuva..:)
  Ja kyllä,tanssitunti oli ihana! Käyn reggaeton-tunneilla ja tänään oli "erikois-tunti",kokeiltiin vähän sambaa ja merengueta (kirjoitetaankohan noin?) Hauskaa vaihtelua ja merengue varsinkin oli kivaa!

  VastaaPoista
 6. I love visiting your blog. Your photos are always so moving, so expressive. Thanks for sharing the world through your pictures.

  VastaaPoista
 7. Stella: Voi,yritän selvittää sen nimen! Ilmoitan heti kun ja jos löytyy.

  Katherine: Oh,you're so sweet. Thank you for your kind and lovely words:)

  VastaaPoista