Pages

sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Heräillään hitaasti ja laiskotellaan vielä hetki peiton alla. Ihanaa kun ei ole kiirettä minnekään.

Slowly waking up and idling under a blanket for a moment or too. Love these Sunday mornings when there's nothing to hurry (or worry) about. 

7 kommenttia :

 1. Voi tuota pientä suloista taiteilijaa... Pitkät aamut ovat parhaimpia.

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat, eilen ja tänään. Tykkään teidän tunnelmasta, just eilen mietin että kunpa sinulla olisi semmoinen tykkään ihan himmeästi -nappi täällä. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat pisarat!

  Mulla oli tänään hyvin hidas aamu. Yleensä olen ensimmäisten joukossa ylhäällä. Tänään sain nukkua kymmeneen. Joutui vähän heräilemään yöllä..

  VastaaPoista
 4. Minttumaari: :) Tämä aamu olisi voinut puolestani kestää vieläkin pidempään..

  Mirva: Sellainen nappi olisikin varmaan kätevä,mutta onneksi täällä ei ole sellaita kun en oikein tykkää niistä..:) Mutta kiitos sinulle,olet ihana!

  Minja: Kiitos! Ja voi,yöheräilyä on ikäviä. Meillä taas vähän parempi kausi,ei joudu kuin kerran tai kaksi nousemaan..mutta vaikka olisi kuinka hyvä yö,herääminen on silti vaikeaa minulle:)

  VastaaPoista
 5. Meilläkin on ollut hidas aamu ja päiväkin, täälläkin tykätään maalailemisesta. Ihastuin tuohon kolmanteen kuvaasi, niin kaunista:)

  Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Beautiful photos to describe a moment suspended in the time with happiness

  VastaaPoista
 7. Viikonloput hitaat aamut ovat parhaita. Täällä satoi tänään lunta! Suloinen tuo teidän pikkuinen :) Niin uninen ja haaveellinen.

  VastaaPoista